Teşekkür ederim umarım.İnternetten araştırma yapmayın. Ben bi iki kere yaptım resmen mezarar koydular :)
Size tek tavsiyem rahat bir şekilde sonuçları bekleyin. Çünkü sonuç çıkmadan zaten bir şey yapamazsınız. Umarım güzel sonuçlar alırsınız.
Siğilde uğraşması zpr zaman zaman riskli bir durum ama bu biraz farklı aslında et beni diypruz ama vücudun ürettiği bir tümör sonuçta. Genelde zararsız ama benimki evrim geçirdi. Kanserleşti gibi belirtilere bakılırsa.Arkadaşımda vardı,Et beni miydi bilemiyorum ama bana siğil demişti bir sorun çıkmadı şükür.
Gelebilirim. Yani sonuç kötü çıkarsa heryere giderim. Doktorla konuşur o güveni alırsam tabi. Teşekkür ederim.internetten araştırmasaydınız keşke. bilgi kirliliğinden başka bir şey değil.
biyopsi sadece kanser vs için yapılmaz. ne olduğunu anlamadıysa baktırmak istemiştir emin olmak için. meslek etiği gereği de bilmeden size bir hastalık ismi vermesi zaten gereksiz olurdu.
içinizi ferah tutun,bekleyin bakalım. ankaraya gelebilme şansınız varsa doktor da tavsiye edebilirim.
amin. İnşallah. TeşekkürlerGeçmişler olsun.
İnşallah kolay atlatabileceğin bir durumdur.
Allahım en yakın zamanda tüm hastalara şifa versin inşallah.
Geçmiş olsun,kötüyü düşünmeyin sakın.Siğilde uğraşması zpr zaman zaman riskli bir durum ama bu biraz farklı aslında et beni diypruz ama vücudun ürettiği bir tümör sonuçta. Genelde zararsız ama benimki evrim geçirdi. Kanserleşti gibi belirtilere bakılırsa.
Tekrar ederse gidin bence. Bilmemek daha kötü. İnsan kendi kendine kuruyor deliriyor.Benimde cuma akşamı kasığımdan bir ağrı girdi. Sonra dötüme vurdu. Yok artık dedim insanın dötü ağrır mı hiç? cumartesi sabah lavaboya bi girdim büyük tuvaletim kanlar içinde. Nette 1-2 baktım çok korktum dediğin gibi bilmem ne kanseri falan yazıyordu hastaneye de gidemedim korkumdan. İlk kez böyle birşey yaşadım devam da etmedi. Hala da tırsıyorum.
Tekrar ederse gitmek zorunda kalıcam. Şimdilik betona oturduğum için bitarafımı üşüttüğümü düşünmek istiyorum.Tekrar ederse gidin bence. Bilmemek daha kötü. İnsan kendi kendine kuruyor deliriyor.
Gelebilirim. Yani sonuç kötü çıkarsa heryere giderim. Doktorla konuşur o güveni alırsam tabi. Teşekkür ederim.
Ben jinekoloğa gittim. Hep gittiğim biri vardı. Ama aslında dermatoglar veya onkologlar bakıyormuş. Yani ben muayenehaneye gittim hastanede olsa oralara sevk ediyorlarmış. Biyopsi hastanede yapılacağı için onkolojiye istem yaptı. Sonuca göre yine bir operatör jinekoloğa yönleneceğim. Sizde jinekolojiye gidebilirsiniz.Aynı durum bende de var.
Hiç jinekolağa gitmedim, ama son zamanlarda aşırı rahatsız eder hale geldi.
Gitmeyi düşünüyordum.
Bu yazdıklarınızı okuyunca, ben de dehşete kapıldım.
İnşallah temiz çıkar.
Ben de ihmal etmeden bir doktora gitsem iyi olacak sanırım.
Ben "hangi doktora gitmeliyim" endişesi ile bir doktora gitmemiştim açıkçası.
Hangi bölüme gideceğimi bilemedim.
Ben jinekoloğa gittim. Hep gittiğim biri vardı. Ama aslında dermatoglar veya onkologlar bakıyormuş. Yani ben muayenehaneye gittim hastanede olsa oralara sevk ediyorlarmış. Biyopsi hastanede yapılacağı için onkolojiye istem yaptı. Sonuca göre yine bir operatör jinekoloğa yönleneceğim. Sizde jinekolojiye gidebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?