• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahatlamaya ihtiyacım var

Blackcat95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2017
903
548
53
29
Arkadaşlar merhaba sorun bende galiba durumdan bahsedeyim önce.
Şubat ayında rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yaptım şuan 6 haftalık hamileyim. Sorun şu ki eşim bebekle ilgili konuşmak bile istemiyo beni de umutlanma dillendirme bişey olursa üzüleceksin diyo sürekli. Bayramın ilk günü babama 2amcama gittik bi daha dışarıda çıkmadım ağustosta servikal serkilaj olucam zaten çıkamıycam çok canım sıkılıyo diyorum terbiyesiz cevaplar veriyo şaka diye. Hamileliktenmidir bilmiyorum çok daraldım bide zaten izni yok gece çalışıyo gündüz yatıyo. Az önce çok sıkıldım diyorum tv izliyorum diyo ağlayıncada işin gücün tavır yapmak diyo. Ama hava almaya ihtiyacım var anlamıyo hep yalnızım ya uyuyo oluyo ya işe gidiyo inanın çok daraldım

(bebeğimi kaybettiğimden beri pazarları kabristana götürür başka bi yere gitmeyiz zaten ben zorlamadıkça)

Bence esinizde en az sizin kadar korkuyor ve onun icin böyle davraniyor..ablam ilk bebegini kaybettikten sonra tekrar hamile kaldi. Kendisi ve esi bebek en az 6 aylik olana kadar diken üstünde yasadilar. Sizin icin ilk dogum nasil travmatik olduysa onun icin de öyle. Sanirim kendi kabuguna cekildi ve sizin aglamaniza bile bunun yüzünden katlanamiyor. Bence konusmaya deneyin. Gerekirse psikolojik destek alin.siz imkaniniz varsa ailenize gidip gelin veya arkadaslarinizla gezin biraz. Fazla baski iyi olmaz bu konuda. Basiniz sagolsun. Rabbim tekrarini yasatmasin. Bebeginizi sag selim kucaga alirsiniz insallah

Bence esinizde en az sizin kadar korkuyor ve onun icin böyle davraniyor..ablam ilk bebegini kaybettikten sonra tekrar hamile kaldi. Kendisi ve esi bebek en az 6 aylik olana kadar diken üstünde yasadilar. Sizin icin ilk dogum nasil travmatik olduysa onun icin de öyle. Sanirim kendi kabuguna cekildi ve sizin aglamaniza bile bunun yüzünden katlanamiyor. Bence konusmaya deneyin. Gerekirse psikolojik destek alin.siz imkaniniz varsa ailenize gidip gelin veya arkadaslarinizla gezin biraz. Fazla baski iyi olmaz bu konuda. Basiniz sagolsun. Rabbim tekrarini yasatmasin. Bebeginizi sag selim kucaga alirsiniz insallah
Teşekkür ederim inşallah ailem tatilde hiç arkadaşım da yok burda malesef

Amann şu erkekler de kendini bi fasülyeden sanıyolar bacım git gez o yatsın :D zaten bireysel hareket etmeye başlayınca o senin peşinden gelir şuan ona bağlı hareket ettiğini düşünüyo ve şımarıyor bence

Niye kendin cıkamiyosun ?
Bir carsi pazar gez. Yemek yeneye otur. Ni kahve icmeye cık. Kitap oku. Beklentini azalt adam gece calisinca gunduz uyucak tabi.

Üzüldüm inşallah sağlıkla kucağınıza almayı rabbim nasip eder dualarım sizinle... Tek başınıza kısa kısa yürüyüşler yapıp biraz hava alabilirsiniz

O zaman kendiniz cikin ve kisa yürüyüsler yapin doktor yasaklamadiysa. Günes görmeniz de önemli Vitamin D acisindan. Durumunuz zor ikiniz icinde. Erkekler icinde böyle durumlar cok zor.
Amann şu erkekler de kendini bi fasülyeden sanıyolar bacım git gez o yatsın :KK70: zaten bireysel hareket etmeye başlayınca o senin peşinden gelir şuan ona bağlı hareket ettiğini düşünüyo ve şımarıyor bence
Niye kendin cıkamiyosun ?
Bir carsi pazar gez. Yemek yeneye otur. Ni kahve icmeye cık. Kitap oku. Beklentini azalt adam gece calisinca gunduz uyucak tabi.
Teşekkür ederim yorumlar için uyuya kalmışım. Normalde çıkarıyodu bebeğimizi kaybettikten sonra çok zorlandık çıkmaz olduk sonra biraz mecburi bi hamilelik oldu kist vardı alınırsa zarar görücek yumurtalığın bi daha olmaya bilir çocuğun dediler. Onu da göze alamadk şimdi zaten korkuyoruz bide evde bile ayakta dolaşsam ev işi yapsam kanamam başlıyo istirahat verdi doktor iğne crinone jel progestan 200*4 bunlarla duruyorum arabayla biraz dolaşmak istedim sadece.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .

O da tedirgin oluyor demek ki kayıptan etkilenmiş Fazlasıyla hassas davranıyor .
Ilımlı bir sekılde çok sıkıldığınızı anlatın.

Back
X