Rahat, sıcak, iç açıcı, mutluluk dolu evler...Yardım...

nesler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
28
0
86
Diğer
Arkadaşlar merhaba

sitedeki tüm ev modellerini inceledim sanırım genellikle beyaz ağırlıklı şık şatafatlı asil özelliklede yeni ev dizenler yeni evlenenlerin evleri hep aynı konsept şık ama soğuk ....ama çoğunluğu bana oturma benimle yaşama dokunma izlenimi veriyor bana .Şöyleki yakınlarımın bir çoğunun evi de kare koltuklar lüks markalar filmlerden fırlamış havasında ama sıcak huzurlu değil bi an önce kalk git havasında misafirliğe gittiğimde çay içiyosam aman dikkatli olayım dökmiyim bi yerlere diye kendimi nasıl kasıyorum bi bilseniz .Aslında biz mobilyaları değilde sanki mobilyalar bize hakim ....Neyse gelelim aslı konuya yeni ev diziyorum arkadaşlar sıcak huzurlu dostane sade soft yani kısaca yaşanası bir mekan modelleri arıyorum ...Mobilyaların bana oturun .Bana oturun sohbet edin diyen bir mekan istiyorum ...Lütfen modelleriniz varsa gönderin ...Yardım lütfen bu konuda ...:)))

Sevgilerr

Konunuz içeriğinden dolayı, Sorular, Sorunlar, Tavsiye ve Öneriler bölümüne taşınmıştır.

merhaba bende aynı fikirdeyim ve özellikle çalıştığım için belkide rahat şeyleri tercih ediyorum.
bende salonumu yeni döşeyeceğim. izmirde tüm mobilyacıları gezdim sayılır. hem aynı tarz nerdeyse. abartılı ve soğuk. bende kendim yaptırmaya karar verdim.şöyle kaz tüylü kotuklar falan olsun istiyorum bakalım istediğim gibi olacak mı.

cnmm şimdi şöyle bşy var..bende evlencem ve eşyalarımı aldım..meselaa ben her odaya girdigimde farklı bi duygu olsun istiyorum sıkılmamak için..mesela oturma odam çok sporrrr rahat böle koltuklara uzanasın gelir o derece...salonummm asil şık ve karizma....küçük odam kırmızı renkte şirin enerji verici..mutfagım rengarenkkk..yatak odamsa siyah agırlıklıı...yanii kısacası bi evin her odası farklı tasarımda olmalıki insanın gözü sürekli deişiklik görsünn..nebilim evlenince özel misafirimiz gelince salonda onu şık bi şekilde agırlamak isterim o..yada dostlarımız gelince onlarlada ayaklarımızı uzata uzata oturmak isterim oturma odasında..kısacası bi evde her odanın kendine ait özelligi olmalı:)

sana katılıyroumm nem bende aynı fıkırdeyımm her oda başka bı ısık saçmalı bencede hem bole olunca insan dahada bı enerjık olur sıkılmas ınsan

Bende neme katılıyorum.. samimiyet katılmak isteniyorsa oturma odasında sıcak renkler kullanılabilir..
zevklerde cok farklı insanların birine soguk gelen bana sıcak gelir..
herkesin zevkine kalmış birşey.

Back
X