Rahat olduğum bir yer ve kendimi geliştirebileceğim bir yer. Hangisi?

Orangegreysky

🧡🍊🥕
Pro Üye
12 Temmuz 2022
24.508
88.785
Kızlar günaydın. Dün işe yanında başladığım ve uzun süredir bizimle çalışan bir arkadaşın işten ayrılacağını öğrendim. Henüz sır

Aynı ekipte değiliz, hatta çok farklı ekiplerdeyiz. Ama ondan sonra en kıdemli benim. Tamamen onun yerine olmasa da onun işini devralıp ekibini yönetecek kişi olarak beni önereceklerini öğrendim.

Şu an çalıştığım birimde mutluyum, uzun süredir aynı ekipteyim ve diğer ekip arkadaşlarıyla aram da iyi. İşi iyi yapıyorum, hızlı yapıyorum. Ama yükselebilme şansım pek yok çünkü terfi almam demek yöneticiliğe yükselmem demek ve zaten bizim ekibin bir yöneticisi var. Bana açık bir pozisyon yok yani. Şu an bulunduğum pozisyon ara bir pozisyon, ekipten sorumlu kişi benim ama ekip benim altımda değil. Ben sadece kıdemlileriyim diyebiliriz.

Beni önerecekleri pozisyon ise başka ekibin yöneticiliği. Çıkacak kişi benim yöneticimden çok daha sert çünkü onun da yöneticisi öyle, beraber çalıştıkları için o da sert olarak yetişti haliyle. İşi bizimkinden çok farklı, daha yenilikçi düşünmeyi gerektiriyor ve ben 5 senedir sürekli stabil işleri yaptığım için yenilikçilik özelliğim varsa bile köreldi şu anki haliyle.

Henüz net bir şey yok. Sadece önereceklerini öğrendim ama korkuyorum yine de. Rahat olduğum bir yer var ama bir yandan da hem daha iyi bir pozisyon hem de ilerleyebileceğim başka bir alan da var.

Farkındayım biraz güvenli bölgem içinde kalmak istiyorum ama bu devirde bir şekilde kendimi korumak da istiyorum maalesef.

Uzun oldu ama ne düşünüyorsunuz?

Hakkınızda hayırlısı olsun.sizi önereceklerine göre sizde bi ışık görmüşlerdir boşu boşuna bu olsun demez hiç bir yönetici. Bu kararı verecek olan sizsiniz kendinizi nerde, nasıl mutlu verimli hissediyorsanız orda çalışın

Orası öyle, haklısınız. Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…