Radyoloji lütfen bakar mısınız.

Overlokcugeldihanim

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
464
744
18

Hayırlı geceler KK bugün radyoloji randevum vardı. Prof. İnceledi bebeğimi çok şükür bir sıkıntı yok sadece çok hareketli olduğu için kalbin 3 ana damarını detaylı göremedi. 1 ay sonra tekrar çağırdı ve çocuk kardiyoloji ye gönderdi. Yukarıda ki kağıdı verdiler ben anlamadım Prof hemen çıkınca da soramadım. Anlayan var mı acaba aranızda yazılanlardan.

Merhaba,
Olcumler haftanizla uyumlu gozukuyor. (Bas cevresi,kalca kemigi, karin cevresi vs) buna gore tahmini bi fetus kilosuna ulasiyor doktorlar.
Doktorunuz dogru bilgilendirmeyi yapacaktir size.

Çok teşekkür ederim :) evet doktor uygun bilgilendirmeyi yapacak ama ben de biraz meraklıyım dayanamadım

Merak etmeyin dün de benim kontrolüm vardı doktor kalbine baktı. Toparladım kalktım doktor ben amelitattan çıkınca tekrar kalbine bakıcam gitme bir yere dedi.endişe ettim baştan ama dediğine göre pozisyondan dolayı görememiş az yürüdüm bişiler yedim biraz da el ile bastırıp sıkıştırarak pozisyonunu değiştirdik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…