- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 39
-
- Konu Sahibi Dindirella
aynı dertten bendede var canım.benım sorduğum uzman hatunda prp artı altın iğne dedı.bunlarlarla ozeneklerın gıdecegını bılsem yaptırcamda.3bıne yakın fıyat boşa gıtme ıhtımalıde var.ıyıce sormak lazım.yuzde yanlış yapılan bıseyın telafısı cok zor oluo .hatta olmayabılıo.sonuçta yuzumuz aynamız :))
Radyofrekans bağ dokuları yakıyor diye duydum ileriki yaşlardaki tedavilere cevap vermez daha beter sarkar diye duydum doğru muRadyo frekans cildi toparlar, acısız ve rahat bir uygulama sağlaması açısından ben çok severim kendisini. Seanstan çıktıktan sonra ciltte hafif bir kızarma ve parlaklık oluşur fakat esas etkisini 2 ay itibari ile görmeye başlarsınız.
Cilt yaşlanan bir şey maalesef bu yüzden radyofrekanstan sonra cildi 5 sene geriye atmış olsakda belli bir zaman sonra tabiiki cilt yeniden yaşlanma sürecine dönecek bu yüzden senede bir veya yaşa bağlı olarak iki senede bir uygulamakta yarar var.
Radyofrekans bağ dokuları yakıyor diye duydum ileriki yaşlardaki tedavilere cevap vermez daha beter sarkar diye duydum doğru mu
TeşekkürlerHayır doğru değil, uygulama yapılan bölge yalnızca 41 dereceye kadar ısıtıldığından doku harabiyeti vermesi mümkün değil. Ayrıca RadyoFrekans Ablasyonu günümüzde lokal kanserli hücrelerin tedavisinde de kullanılıyor.Tabii ki, kozmetik amaçlı kullanılan RadyoFrekans ile kanser tedavisinde kullanılan Radyofrekansın mhz değerleri farklı. Buna rağmen bağ dokusuna zarar verilmez.