Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz gec oldu cevap vermem fakat faydam olsun istedim gec de olsa 3 aydir kulaniyorum evet memnunum fakat hemen mucize sonuc beklemeyin zaman alan birsey ben cok inceledim alirken ve yabanci sitelerin yurt disinda kulanan ordaki sitelerin kulanan bayan yorumlarini okuyup aldim 750 yorum okumusumdur cogu memnundu ole aldim bende turkiyeden aldim cokta uygun fiyata 69 89 mu ole biseydi gg de pahali gelmisti bana hayirli aksamlarBu bahsettiğimiz cihaz hakkında hiç bir bilgim Yok ancak dermawand diye bir ürün duymuştum o da ayni işlemi yapıyor radyo frekans yönetimiyle fiyatı 350 tl civarı ancak bende hiç yorum bulamadım
Alin memnun kalirsiniz fakat cok cabuk sonuc beklemeyin bunu yilardir hata 20 yildir kulanan bayanlari dinledim yurt disinda bende 3 aydir memnunum 69 89 gibi bir fiyata almistim.memnun kaldim ..fakat sonradan dermaroleer aldim şu silindir igneli alet varya o super bise gercekten sunu diye bilirim bunu buraya yaziyorum ki diger bayanlara da bilgi olsun ben cok cihazlar aldim ev cihaz mezarligina dondu en memnun kaldigim bu dermawand ve igneli silindir dermaroller yani superler gozenek diye bise kalmiyo yuzum resmen farketi bir iki ayda hayirli aksamlarrrBende bu yıl bu alet için para biriktirdim. Hiç kimse bu alet için yorum yapmamış. Okadar Parayı çöpe atmak istemiyorum. Alırsam ben inşaallah yazacağım
Alin memnun kalirsiniz fakat cok cabuk sonuc beklemeyin bunu yilardir hata 20 yildir kulanan bayanlari dinledim yurt disinda bende 3 aydir memnunum 69 89 gibi bir fiyata almistim.memnun kaldim ..fakat sonradan dermaroleer aldim şu silindir igneli alet varya o super bise gercekten sunu diye bilirim bunu buraya yaziyorum ki diger bayanlara da bilgi olsun ben cok cihazlar aldim ev cihaz mezarligina dondu en memnun kaldigim bu dermawand ve igneli silindir dermaroller yani superler gozenek diye bise kalmiyo yuzum resmen farketi bir iki ayda hayirli aksamlarrr
Alin memnun kalirsiniz fakat cok cabuk sonuc beklemeyin bunu yilardir hata 20 yildir kulanan bayanlari dinledim yurt disinda bende 3 aydir memnunum 69 89 gibi bir fiyata almistim.memnun kaldim ..fakat sonradan dermaroleer aldim şu silindir igneli alet varya o super bise gercekten sunu diye bilirim bunu buraya yaziyorum ki diger bayanlara da bilgi olsun ben cok cihazlar aldim ev cihaz mezarligina dondu en memnun kaldigim bu dermawand ve igneli silindir dermaroller yani superler gozenek diye bise kalmiyo yuzum resmen farketi bir iki ayda hayirli aksamlarrr
Şimdi inceledim ben de, biraz detay verebilir misiniz, uzun vadede mi ise yarıyor acaba? Fiyat çok uygun gerçekten, arti ben tripollar cihazının dağıtım şirketine defalarca yazdığım halde dönmediler hiç, almaktan vaz geçtim , ürünü pazarlayıp da soru soranlara dönmemek nedir acaba , bir müşteri kaybettiler. Tekzenden anneme vücut için olanı aldık ona da ayrıca pişmanım bu duyarsız davranışları içinselam arkadaşlar ben radyo frekans termal enerji DermaWand aldım 2 aydır kullanıyorum ve memnunum Tripollar stop fiyat olarak oldukça yüksek geldi, DermaWand Online sitesinden kargo dahil 119 TL birde yanında 3D sıkılaştırıcı masaj aleti HEDİYE gönderildi. dermawand kaz ayakları göz çevresi ve boyun gıdı bölgesinde kullandım sonuç farkediliyor..
Siz de yeni üye olmuş, sadece bu konuya yazmışsınız e mesajınızı da ,, umarım reklam amaclı üyelik değil-dir. Kime guvenevegimizi şaşırdık gerçekten. Değilse peşin özür zatenselam arkadaşlar ben radyo frekans termal enerji DermaWand aldım 2 aydır kullanıyorum ve memnunum Tripollar stop fiyat olarak oldukça yüksek geldi, DermaWand Online sitesinden kargo dahil 119 TL birde yanında 3D sıkılaştırıcı masaj aleti HEDİYE gönderildi. dermawand kaz ayakları göz çevresi ve boyun gıdı bölgesinde kullandım sonuç farkediliyor..
Tamamdır çok teşekkür ederim. Zaten peşin ozurumu dilemiştim, amaç aynen dediginiz gibi ama malesef reklam amaclı üyelik çok fazla, ben de sadece düşüncemi belirttim. Bu ürünü sayenizde duydum ve gerçekten ilgileniyorum. Sonucları yıne paylaşırsanız çok sevinirim.evet yeni üye oldum ve bu konuda araştırma yaparken kadınlar klübünde birçok yorum ve değişik ürünler dikkatimi çekti bütçeme uygun olan ürünü almayı uygun gördüm ve kadınlar klübünde bu konudaki yorumlar sayesinde bana bir ön fikir oluşturdu , bende deneyimimi paylaşayım dedim, yeni üye olup illa herkes biryerden başlıyor, her yeni başlayana böyle bir yaftalama yapılacak ise , kimse ne üye olsun nede yorum yapsın, herkesin ilgi alanı ilgilendiği ürün farklı olabilir. eğer kişilerin deneyimlerini paylaşması uygun değil ise ki buranın amacı sanırım bu , silelim yorumu, parasını vermiş ürünü almışım babamın oğlu değiller sonuçta, kim de nereden ne alırsa alsın. faydalandığım bir site olduğu için yorumu bir borç bildim hepsi buydu neyse..