- 30 Haziran 2013
- 21.182
- 16.782
-
- Konu Sahibi Mutluanne79
drun bılıyor dımı durumunuEwt canım tıkalı ama doktorum on gün sonra gel dedi bakalım hayırlısıyla yükselir de bu sefer bebiş im benimle kalır
Yazamadım ya seninde hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşaallahhadı bakalımm subat annesıymıssın gel bızım topıgee
amın cnm cok heyecanlısın bellıYazamadım ya seninde hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşaallah
Ewt canım biliyo raporlarımı inceledi hsg sonrası beklediğimiz bişey dedi değerlerin düşük dedi kan sonucu 84 çıkmış tıdrun bılıyor dımı durumunu
adetın gecmıs mıydı test ypıldıgındaEwt canım biliyo raporlarımı inceledi hsg sonrası beklediğimiz bişey dedi değerlerin düşük dedi kan sonucu 84 çıkmış tı
Ewt canım beş gün geçmişti ama ben kan testini gebelik için yaptırmadım ameliyat için yapmışlardıadetın gecmıs mıydı test ypıldıgında
anladım cnm hayırlı olsun ınsallah guzlce artmıstır degrın on gun beklıyck mısın test ıcın ay ben dayanamaz bıtane daha yaptırırdım :)Ewt canım beş gün geçmişti ama ben kan testini gebelik için yaptırmadım ameliyat için yapmışlardı
Güldürdün kız beni 6 sene bekleyin ce on gün çok az geliyo bana, hem beş günü bitti bileanladım cnm hayırlı olsun ınsallah guzlce artmıstır degrın on gun beklıyck mısın test ıcın ay ben dayanamaz bıtane daha yaptırırdım :)
oh oh ben 4 5 defa artısı nasıl dıye test yaptırdımGüldürdün kız beni 6 sene bekleyin ce on gün çok az geliyo bana, hem beş günü bitti bile
Ya bende merak ediyorum ama gittiğim hastane çok kalabalık sonuçlar öğleden sonra çıkıyor işten izin almam zor oluyo sonra eşime beni götür derken ohoooo çok iş ya bunalıyorum en iyisi beklemek sabredeyim benoh oh ben 4 5 defa artısı nasıl dıye test yaptırdım
Aklısın cnm en ıyısı beklemek ama korkmanı da ıstemıyorum boyle tuplerın yarı tıkalı oldugu durumlarda dıs gebelık olabılıo ama sen rahatsın sanırım dıs gebelıkte yogun kasık agrısı ve kanama oluyo onlara dıkkat oyle bısey yasarsan hemen gıtEwt canım beş gün geçmişti ama ben kan testini gebelik için yaptırmadım ameliyat için yapmışlardı
Tamam canım doğru söylüyorsun bakalm hayırlı sı inşallah hersey yolunda gider nasip kısmetAklısın cnm en ıyısı beklemek ama korkmanı da ıstemıyorum boyle tuplerın yarı tıkalı oldugu durumlarda dıs gebelık olabılıo ama sen rahatsın sanırım dıs gebelıkte yogun kasık agrısı ve kanama oluyo onlara dıkkat oyle bısey yasarsan hemen gıt
ınsllahh cnmmmm daha cok bekleyeceksın kese yı sonra kalbı sonra cınsıyetı dereknn hazırlıklar baslıycak ınsallahhh rabbım kavusturur bızı bebeklerımızeTamam canım doğru söylüyorsun bakalm hayırlı sı inşallah hersey yolunda gider nasip kısmet
Ayyyy ewt ya beklıycez ben gebeliğim in normal olduğunu öğreneyim de beklerim napıyım bazen öyle korkuyorum ki sonra toparlanıyorum rabbime emanet artık hayırlısıyla hazırlık yaptığımızıda görürüz, sen keseyi gördün mü canımınsllahh cnmmmm daha cok bekleyeceksın kese yı sonra kalbı sonra cınsıyetı dereknn hazırlıklar baslıycak ınsallahhh rabbım kavusturur bızı bebeklerımıze
gectık sukur o asamaları cnm korkma eger kanaman ve sıddetlı kasık agrın yoksa gebelıgın normaldır cnm benımAyyyy ewt ya beklıycez ben gebeliğim in normal olduğunu öğreneyim de beklerim napıyım bazen öyle korkuyorum ki sonra toparlanıyorum rabbime emanet artık hayırlısıyla hazırlık yaptığımızıda görürüz, sen keseyi gördün mü canım
Ne güzel sen anlatmışsın, darısı bana inşallah ya şimdilik sadece göğüs ağrısı var kasık ağrım da var bazen kramp gibi bazen batma şeklinde dinlenince geçiyo ben on saat çalışıyorum ondan da olabilir diye düşünüyorum kötü bişey düşünmek istemiyorum ama zor ya hemde çok zor Rabbim yardımcımız olsungectık sukur o asamaları cnm korkma eger kanaman ve sıddetlı kasık agrın yoksa gebelıgın normaldır cnm benım
oyle kasık agrısıs degıl cnm karnına bıcak saplanır gıbı agırıyormuss dayanamassın yanı oyle bende de hala kasık ağrısı var zaten bazan batma bazen cekılme gıbı rahım buyuyo ondan oluyo oNe güzel sen anlatmışsın, darısı bana inşallah ya şimdilik sadece göğüs ağrısı var kasık ağrım da var bazen kramp gibi bazen batma şeklinde dinlenince geçiyo ben on saat çalışıyorum ondan da olabilir diye düşünüyorum kötü bişey düşünmek istemiyorum ama zor ya hemde çok zor Rabbim yardımcımız olsun
Anladım canım ben daha önce düşük yaptım yine kasık ağrım vardı ama doktorum normal demişti çok ağrılıydı ama adet ağrısı gibiydi gecesinede düştü zaten Rabbim bu sefer korusun inşaallah, Şimdilik iyiyim Hatta bugün izinliyim iyice dinlendim ağrım da pek olmadı bakalm nolcakoyle kasık agrısıs degıl cnm karnına bıcak saplanır gıbı agırıyormuss dayanamassın yanı oyle bende de hala kasık ağrısı var zaten bazan batma bazen cekılme gıbı rahım buyuyo ondan oluyo o
nolcakkk bebıs annesıne sımkısı sarılmıs ısteeeeAnladım canım ben daha önce düşük yaptım yine kasık ağrım vardı ama doktorum normal demişti çok ağrılıydı ama adet ağrısı gibiydi gecesinede düştü zaten Rabbim bu sefer korusun inşaallah, Şimdilik iyiyim Hatta bugün izinliyim iyice dinledim ağrım da pek olmadı bakalm nolcak
İnşaallah canım inşaallah Rabbim bizi yavrularımıza kavuştursunnolcakkk bebıs annesıne sımkısı sarılmıs ısteeee