rabbime binlerce kez sukurler olsun

Etmezmiyiz üzülme hep mutlu olsun üzüntü stres ise yaramiyo bebisi geciktiriyor dua et rabbinle konuş ümidini yitirme
çok stres oluyorum bazen takmamaya çalışıyorum ama bilmiyorum

çok stres oluyorum bazen takmamaya çalışıyorum ama bilmiyorum
Bende senin gibiydim doktorum 8 ay değil 8 sene beklersin böyle devam edersen tedavide ise yaramaz dedi bende kafayı dağıtmaya basladim düşünmedim sonuçta rabbimin sınavı bizlere mutlaka aydinlanicak yolumuz

Bende senin gibiydim doktorum 8 ay değil 8 sene beklersin böyle devam edersen tedavide ise yaramaz dedi bende kafayı dağıtmaya basladim düşünmedim sonuçta rabbimin sınavı bizlere mutlaka aydinlanicak yolumuz
ben de kafayı dağıtmaya bakayım off off

canım ben soğan kürü yapamıyorum midem dereflü ve gastri var .incir kürünü denedim daha doğrusubugün başladım ve aslan pençesiçayı içiyorum işe yarayacakmı bilmiyorum.cevabın için teşekkür ederimgayu35

hem ilaç yüklemesi oluyor hem de tedavi olunca insan şartlanıp strese giriyor. bir sorun yoksa rahat olup stres yapmayın bebeğiniz inşallah gelir. spor yapmak özellikle yürüyüş yumurtalığın daha iyi çalışmasını sağlar

kizlar 8 ay zorlu bir yolun sonunda bugun kesem gozuktu cok sukur rabbime evden cikarken tek bisey soyledim benim gibi olan arkadaslarimada dua edicem allah nerde varsa herkese nasip etsin
tebrikler, inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Doktorumun söylediğine göre sorun yok 7-8 kılo fazlam var sadece dediği kilo verirsen çok daha iyi olur senin için dedi eşimden de sprem testi istedi onu da yaptırdık o da güzel çıktı benim içinde sorun yok dedi, şubatta da çalıştık dün sabah kırmızı kart yedim

Z
kizlar 8 ay zorlu bir yolun sonunda bugun kesem gozuktu cok sukur rabbime evden cikarken tek bisey soyledim benim gibi olan arkadaslarimada dua edicem allah nerde varsa herkese nasip etsin
aminnn ne guzel ben de yazabilecek miyim bunu rabbim kucagina almayi nasibetsin

Canlar hepinizden allah razı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın stresten uzak durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…