Insllh cnmcim. Gayet guzl gorunuo 2.cizgi. belirtin var miydiKızçeler sanırım sonunda oldu Rabbim dualarımı kabul etti. Salı günü erken gebelik testimde negatifi görünce umutsuzluğa kapılıp regli bekliyordum. Bugün ise bir şey dürttü kalkıp test yaptım. Ve sonuç♥ yarın kan vercem inşAllah yanılmıyorumdur. Meleğim benimledir.
Belirti olarak regl belirtilerim vardı kasık ağrısı bel ağrısı ara ara bulantı. Her reglda aynı olunca pek şüphe etmedim. Tek fark aşırı üşüdüm bu aralar bir de normalde de aşırı iyi olan burnum çok daha iyi koku alıyorInsllh cnmcim. Gayet guzl gorunuo 2.cizgi. belirtin var miydi
HmmBelirti olarak regl belirtilerim vardı kasık ağrısı bel ağrısı ara ara bulantı. Her reglda aynı olunca pek şüphe etmedim. Tek fark aşırı üşüdüm bu aralar bir de normalde de aşırı iyi olan burnum çok daha iyi koku alıyor
Hayirli olsun .. gayet net 2. cizgi insAllah herdey istediginiz gibi giderKızçeler sanırım sonunda oldu Rabbim dualarımı kabul etti. Salı günü erken gebelik testimde negatifi görünce umutsuzluğa kapılıp regli bekliyordum. Bugün ise bir şey dürttü kalkıp test yaptım. Ve sonuç♥ yarın kan vercem inşAllah yanılmıyorumdur. Meleğim benimledir.
İnşAllah şuan duam o Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinHmmherkste illa ki degisik bisy oluo demk ki. Insllh saglikla ilerler cnm
Amin canım inşAllahHayirli olsun .. gayet net 2. cizgi insAllah herdey istediginiz gibi gider
Yumurtlama dönemi dışında çok az da olsa ihtimal var bir test yap bakalım regl gecikmiş zatenGozun aydin.. bir sey soracam benim adet 3 gun gecikti. En son 20 mayis adet gordum. Ve 17 haziran iliskiye girdim esim icime bosalmadi. Yani iliskiye gireli bugun 6 gun oluyor. Normalde yumurtlama donemi degildi iliskiye girdigimde.. sizce hamile kalma ihtimalim varmi ?
Bana oyle geliyorki test alsam bile cikmaz daha geliyor cunki 17 haziranda girdim daha iliskiye dollenmismidir yani ?..Yumurtlama dönemi dışında çok az da olsa ihtimal var bir test yap bakalım regl gecikmiş zaten
Öncesinde hiç ikişki olmadıysa bekle biraz dahaBana oyle geliyorki test alsam bile cikmaz daha geliyor cunki 17 haziranda girdim daha iliskiye dollenmismidir yani ?..
Oncesinde prezervatif takiyorduk.. adettime az kaldi diye korunmadik...( yumurtlama donemi gecmistir diye dusunduk)Öncesinde hiç ikişki olmadıysa bekle biraz daha
Olabilir geç yumurtlamışsındır belki. Bu ay bebiş gelmezse diğer ay ovulasyon testi yap istersen yumurtlamanı takip etOncesinde prezervatif takiyorduk.. adettime az kaldi diye korunmadik...( yumurtlama donemi gecmistir diye dusunduk)
Ama iliskiden sonra cok beyaz akinti geldi. Kendi kendime acaba yeni mi yumurtladim ben diye dusundum..
Canim benim cocugum dogal yoldan oluyor ama genetik sorunum var.. down sendromlu cocugum var ve hala hasta cocuk dogurma riskim oldugum icin. Mayista tup bebek yaptirdim. Ve igneler hormon dengemi degistirdimi yoksa diye korkuyorum... 1 hafta daha bekleyip test yaptiririm. 17sinde iliskiye girdigimiz icin daha belli olmaz bence..Olabilir geç yumurtlamışsındır belki. Bu ay bebiş gelmezse diğer ay ovulasyon testi yap istersen yumurtlamanı takip et
Amin canım inşAllah ya Rabbim tez zamanda her isteyene nasip eylesinAyy çok sevindimm bende bi haftadır ara ara adet ağrısı yaşıyorum bugün bat günüm, geçen kan vermiştim çıkmayınca bende şuan adeti bekliyorum inş seninki gibi olurSağlıkla ilerlersiniz inşallah bebişinle hayırlı uğurlu olsun♥
Anladım canım beklemen daha iyi o halde biraz daha bekle test yaparsınCanim benim cocugum dogal yoldan oluyor ama genetik sorunum var.. down sendromlu cocugum var ve hala hasta cocuk dogurma riskim oldugum icin. Mayista tup bebek yaptirdim. Ve igneler hormon dengemi degistirdimi yoksa diye korkuyorum... 1 hafta daha bekleyip test yaptiririm. 17sinde iliskiye girdigimiz icin daha belli olmaz bence..
Kızlar şimdi kan verdim 2 saate çıkar dediler
Kızlar şimdi kan verdim 2 saate çıkar dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?