amin cümlemizin inşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin :)
amin inşallah hepimiz meleklerimizi sağlıklı kucağımıza alırızTebrik ederim ins. Bebegini sag salim kucagina alirsin
saolasın cnm rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın bütün dualarım çocuk isteyen herkes içinHayırlı olsun canım ne mutlu sana darısı bizlere inşallah
canım Rabbim bagışlasın bende 5+5 haftalık hamileyim doktor 18 martta gel dedi kalp atışları için duyamamaktan korktugum için içimden gitmek gelmiyor...çok korkuyorummerhabalar 6 senelik evliyim bu süreç içinde 2 aşılama 4 tüp bebek denemesi yaptık sonuçları maalesef olumsuz olduekim ayında normal yolla hamile kaldım ama kalp atışları başlamadığı için kürtaj oldum tekrar tüp bebek tedavisine başlamak için ilaç tedavisine başladığımda tekrar hamile kaldığımı öğrendim fakat bu sefer bi sefer önce yaşadığımdan dolayı çok sevinemedim ama dün doktora gittim ultrasonda kalp atışları başlamadı dedi doktor dünya başıma yıkıldı istersen vajinal ultrasonla bakalım dedi ve baktığında mucizeyle karşılaştık meleğimin minik kalbi atmaya başladığını söyledi dr ve ekranda minik kalp atışını gösterdi rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın rabbim hiç beklemediğin anda mucizeyi veriyor sadece sabır ve dua etmemiz gerekiyor
doktorların dediği tüp bebekte emriyoların gelişimi 3 günden sonra duruyordu birde troit çıktı onun tedavisi yapıldıBir sorununuz var mıydı
hayırlısı olsun cnm bendede aynı korkular vardı düşükten sonra dr kalp atışını vajinal ultrasondan gösterince inanamadım ultrasonla daha dinlemedik inşallah o günleride göreceğiz testlerim vardı onları göreyim ondan sonra konuşalım demişti sonuçlarım bugün çıktı yarın dr göndericeğim sonuçlarımı sende gönlünü ferah tut meleğin için dua et dualarım seninlecanım Rabbim bagışlasın bende 5+5 haftalık hamileyim doktor 18 martta gel dedi kalp atışları için duyamamaktan korktugum için içimden gitmek gelmiyor...çok korkuyorumdüşük yapmıştın daha önce
amin cnmikinizede hayirli ugurlu olsun bebeginiz.bende hamileyim dun ogrendim.seninle ayniyiz galiba 5.hafa 5 gunluk falan bende daha doktora gitmedim randevu aldim ama 1 ay sonraya verdi.bende bundan once dusuk yaptim iki ay oldu.simdi kotu dusunmuyorum sende oyle yap rahat olmaya calis hep iyi dusun iyi olsun allahim bebeklerimizi bise bagislasin insallah.kucagimiza almayi nasip etsin
ben ilk gittiğimde gördük keseyi ben testimi ve muayneme yaklaşık 12 13 gün geçtikten sonra gittim değerim 15000 dikeseyi ne zaman gördünüz kızlar benim beta 847 görünmedi henüz :/
erken o zaman benimki dimi doktor 1500 ü geçsin cuma gel dedi :)ben ilk gittiğimde gördük keseyi ben testimi ve muayneme yaklaşık 12 13 gün geçtikten sonra gittim değerim 15000 di
erken daha stres yapmaerken o zaman benimki dimi doktor 1500 ü geçsin cuma gel dedi :)
çok merak ediyorumerken daha stres yapma
ben 4 tüp bebekten sonra bana ilaç tedavisi başlattı omega 3 folic asit ve CoQ-10 ilaçlarına başlamıştıçok tebrik ederim,sağlıkla kucağınıza alın inşallah,bende 2 aşılama ve 3 tüp bebek yaptım,sebep yok,embiriyolarım iyi kalite çıkmıyor,siz vitamin ve ya herhangi destek birşey kullandınızmı