- 15 Şubat 2021
- 695
- 427
-
- Konu Sahibi nightingale62
Hayırlı sabahlar. Ben de çok üşengecimMerhaba hayırlı sabahlar. Bende kendimi yenilemek istiyorum ama malesef her seferinde üşengeçliğime yenik düşüyorum. :)
İlk olarak üşengeçlikten kurtulmak istiyorum ama nasıl :)
Zaten bence tüm verimsiz gün geçirmenin en baş sebebi üşengeçlik :)Hayırlı sabahlar. Ben de çok üşengecimDüzeltmemiz gereken en önemli problemlerden biri . Biraz daha aktif olmak için planlar yapabiliriz. Mesela bugün için bir hedef koyalım.
Temizlik gibiZaten bence tüm verimsiz gün geçirmenin en baş sebebi üşengeçlik :)
Hedef ne olabilir bilemedim
Bende kaban aldım,benim kabanım da bol maalesefDün ki tiklediklerimi gerçekleştirdim
Kabanım geldi beğendim ama bayılmadım
Şükür ki kalıbı oldu. Taba rengi
Yorumlarda biri sütlü kahve demiş, aman ne sütlü kahverengi. Bedeni tam oldu şükür.
işten gelince üşenmeden etrafı toparladım
enerjim düşük valla, bi sinir var üzerimde
bebek hediyesi sipariş vermiştim geldi. Güzel ama bayılmadım. Geçenkine bayılmıştım
kaban 42 beden çok hafif bol ama bir sene sora rejim yapmayı düşünüyorum. 400 TL boşa mı gidecek. Üzerimde çuval gibi olacak keşke hep olduğum kiloda olsaydım, doğum kiloları bunlar. Normalde 60 tım hedefim 5 kilo vermekti, şimdi ise zaten gebelikten dolayı rejim yapamam. 76 kiloyum
Evet de stres yaptı yaa, işin kötüsü bırak 1 ayı, 1 gün bile kullanamıcam ki acayip sıcakladı havalarBende kaban aldım,benim kabanım da bol maalesefbir yandan saydam mı diye düşünüyorum, diğer yandan satınca da istediğim gibi bir kaban bulamazsam diye endişelerim var . Tek derdimiz bu olsun inşallah
Aynen öyle valla, kilo da alamam kaban içinEvet de stres yaptı yaa, işin kötüsü bırak 1 ayı, 1 gün bile kullanamıcam ki acayip sıcakladı havalar
Sorma ben hamilelik kilosunu vermenin zamanı geldi diye tartı aldım. Hamile oldum yine tabi ki çok şükür, anlatmak istediğim en az 1 sene süt için rejim yapmam. 10 kg alsam 5 i gitse falan, zaten benim o kabanı giymem lazım ama yok anacım gitti 400 TL bari 2 gün giyeydimAynen öyle valla, kilo da alamam kaban için
Ya pandemi den dolayı yeni kıyafet almak biraz düşündürüyor beni. Eğer ki çalışmıyorsaniz (benim gibiSorma ben hamilelik kilosunu vermenin zamanı geldi diye tartı aldım. Hamile oldum yine tabi ki çok şükür, anlatmak istediğim en az 1 sene süt için rejim yapmam. 10 kg alsam 5 i gitse falan, zaten benim o kabanı giymem lazım ama yok anacım gitti 400 TL bari 2 gün giyeydim
Profilime bakmışsınYa pandemi den dolayı yeni kıyafet almak biraz düşündürüyor beni. Eğer ki çalışmıyorsaniz (benim gibi) kıyafet almak Fuzuli bir masraf . Tabi kaban için söylemiyorum bunu o gerekli. Yani ben tunikler, hırkalar falan aldım inanır mısın hiçbirini giyemedim çünkü evden hiçbir yere gitmedim,gidemedim
Ay çaslışsam boşa gitmeyecek kıyafete verdiğim paralar . İnşallah pandemi geçer işe başlarımda o zaman kıyafetlerimi giyerimProfilime bakmışsınşimdi farkettim daha 21 yaşında mısın ben de isterim çalışmadan nerde alayım ooo sen şanslısın. Ben o kadar almam, az ve öz.
İnşallah inşallah. Buraya yazmayalım da konum aşağılara taşınarak kaybolsun, diğer yerde devamAy çaslışsam boşa gitmeyecek kıyafete verdiğim paralar . İnşallah pandemi geçer işe başlarımda o zaman kıyafetlerimi giyerim