Bebek İkinci El Qunny buzz bebk arabamız satılık!!!!!

CINARINANNESI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
678
0
46
İstanbul
Özellikleri internet sitesinden kopyaladım. 2 adet (yazlık kışlık) kılıfı, yağmurluğu, sinekliği ve çantası ile ile tam takım. 1 yıldan az kullaıldı ilk aylarda bile çok rahat ettik.

Biz artık baston pusete geçmeye karar verdik.

Rengi mavi, ilgilenenlere resim atabilirim, fiyatı 500 TL,

Özellikleri :

• [FONT=Times New Roman, Times, serif]Buzz bebek arabası harika tasarımı ile sizleri bekliyor. [/FONT]
  • [FONT=Times New Roman, Times, serif]Otomatik açılma sistemi benzersiz bir kolaylık sunuyor. [/FONT]
  • [FONT=Times New Roman, Times, serif]Yenilenen oturma ünitesi sayesinde şimdi çok daha konforlu OLAN Quinny Buzz kendi grubundaki bebek arabaları içinde şasesinin hafifliği ve son derece yüksek manevra kabiliyeti ile dikkat çekiyor. [/FONT]
  • [FONT=Times New Roman, Times, serif]3 tekerlekli bebek arabası, 6 çeşit şık renk kombinasyonu sunar. [/FONT]
  • [FONT=Times New Roman, Times, serif]Quinny Buzz doğumdan itibaren; Maxi-Cosi Cabriofix taşıma/araba koltuğu ile veya Dreami/Car-Cot Portbebe ile birlikte kullanılabilir. [/FONT]

[FONT=Times New Roman, Times, serif]Hitap Ettiği Yaş Aralığı : 0-4 Yaş

Fonksiyonları :
    [/FONT]
  • [FONT=Times New Roman, Times, serif]Devrim yaratan hidrolik tekniği ile bebek arabası tamamen otomatik olarak açılır [/FONT]
  • [FONT=Times New Roman, Times, serif]Ön kısımdaki 360 derece dönebilen çift tekerlek [/FONT]
  • [FONT=Times New Roman, Times, serif]Hem sürüş istikametine hem de tersine monte edilebilir oturma ünitesi [/FONT]
  • [FONT=Times New Roman, Times, serif]3 adet yatma,3 adet oturma pozisyonu [/FONT]
  • [FONT=Times New Roman, Times, serif]Çıkarılabilir ve döndürülebilir ön bar

Teknik Özellikleri :
    [/FONT]
  • [FONT=Times New Roman, Times, serif]Oturma ünitesi içerisinde ayarlanabilir 5 nokta emniyet kemeri pedleri dahil [/FONT]
  • [FONT=Times New Roman, Times, serif]Ön ve Arka tekerlekte süspansiyon [/FONT]
  • [FONT=Times New Roman, Times, serif]Kolay sökülüp takılabilen tekerlekler [/FONT]
  • [FONT=Times New Roman, Times, serif]Puset itme kolu yükseklik ayarı [/FONT]
  • [FONT=Times New Roman, Times, serif]Ayarlanabilir ayak desteği [/FONT]
  • [FONT=Times New Roman, Times, serif]Tek buton ile her iki arka tekerleği kilitleme ve çözme özelliği

[/FONT]

bana resmini gönderebilir misiniz? Birde hangi ilde olduğunuzu belirtir misiniz? Ben istanbul'da yaşıyorum

bana resmini gönderebilir misiniz? Birde hangi ilde olduğunuzu belirtir misiniz? Ben istanbul'da yaşıyorum

Merhaba bende istanbul dayım. Ataşehir de oturuyorum. İsterseniz görüp öyle karar verebilirsiniz. Özelden e-mail adresimi gönderiyorum. Resimler çok yüklü olduğu için yükleyemedim. eğer ordan bana e-mail atarsanız size resimleri gönderebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…