• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan quLo'nun Nişanlığı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi quLo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
çok hoş saç tokanda çok güzel hayatın boyunca mutluluklar diliyorum allah tamamını erdinsin
darısı bekarların başına

canım çok hoş olmuşsun. bende kabarık elbiselere bayılırım ve kırmızı ayrıca tercihimdir :34: ayrıca çok yakışmışsınız allah tamamına erdirsin..

Cnım çok güzel olmuşsun bir ömür mutlulklar dilerimmmm :)

Ay yaa cok hos ve cok his olmussun bir omur boyu mutluluk pesinizi birakmasin :16:

prensesler gibi olmussunuz
Allah mesut mutlu etsin insallah
dügün resimlerinide bekleriz :)

Kızlar çok teşekkür ederim darısı bekarların basına inşallahh :))

ilk önce MAŞALLAH diyim. çok güzel olmuşsun canım alın tacına bayıldım.bende kınamda böyle bir alın tacı düşünüyorum.mutluluğunuz daim olsun.allah tamamına erdirsin en kötü gününüz böyle olsun canım.

ilk önce MAŞALLAH diyim. çok güzel olmuşsun canım alın tacına bayıldım.bende kınamda böyle bir alın tacı düşünüyorum.mutluluğunuz daim olsun.allah tamamına erdirsin en kötü gününüz böyle olsun canım.

Çok teşekkür ederim :) Allah razı olsun mutluluk hepimiz için daim olsun inşallah kızlar:16:

çok hoş saç tokanda çok güzel hayatın boyunca mutluluklar diliyorum allah tamamını erdinsin
darısı bekarların başına:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

darısı bekarların başına:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Çok teşekkürler canımmm Aminnnnn tüm bekarların başına versin tabiki hayırlısıyla..:39::39::39::39:

Back