Qulairista doğum kontrol hapı kullanan var mi bana yardimci olabilcek ?

temmuz-gelini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
23
4
1
31
Adetlerim yogun, cok ve agrili oluyor 5gün sürüyordu. Evlendigim icinde hem gebeligi önler hem de adetlerin rahat gecer diye doktor bu ilaci verdi. Fakat adetim 1gun falan sürüyor smdi cok az oluyor :/ ayrica cok baş agrisi yapti. Yan etkisi en az en dogal dogum kontrol hapi demisti doktor fakat bu bas ağrisi beni mahvediyor. Ne olur bi yardim edin :/ baska bi ilac önerir misinz ?

merhaba cnm ben de bu ilacı 1 yıl kullandım evlenmeden 2 ay önce bağlamıştım. 4 ay önce de bıraktım. kulandığım dönemlerde ilk aylar adetlerim 1-2 gün sürdü ki normlade 7 gün sürerdi. birkaç ay sonra da tamamen kesildi. bıraktıktan 30 gün sonra adet olmaya başladım yine. benim de ilaçtan önce çok ağrılı geçerdi ama artık kalmadı. doğala yakın olduğu için doktorlar öneriyormuş bu hapı ama her ay düzenli adet görmek istersen farklı bir hap kullanmanı tavsiye ederim yasmin gibi.

Doktora falan gitmeden kendim baslasam yasmin adli ilaca olur mu ki ? Yasmin adli ilaci da kullanan cok galiba. Randevu takvimi dolu hep doktorlarin özele de gitmek istemiyorum. Sanki daha sinirli biri oldum bu ilaca basladiktan snra eşimin her yaptigi gözüme batiyor daha 3aylik evliyiz

bana böyle bir yan etkisi yoktu açıkçası ama evliliğin ilk aylarındaki alışma süreci vs ondan da kaynaklanıyor olabilir :) eğer daha uzun bir süre kullanmayı düşünüyorsan değiştirebilirsin adetlerinin daha düzenli olması için kendi kendine değiştirmeni çok tavsiye etmem doktora gidemiyorsan tanıdığın bir eczaneye de danışabilirsin. ya da burada belki senin gibi değiştirenler olmuştur onlardan yorum alabilirsin.

En iyisi bi eczaneye gideyim yada aile hekimine yada ebeye danisayim. Cok tesekkur ederim ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…