Bebek İkinci El .QUİNNY CURBB KANGURU..

asaga

.... hayata neşe kat....
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
1.197
110
123
Cybex ana kucagi oto koltugu 85 tl (quinny arabaları nuna pepp arabalariyla uyumlu adaptorle kullanılır)
Quinny CRUBB 75 tl
Cybex 2 go KANGURU 90 tl

Kaçırmayın bu fiyatlar cok uygunnnn....

Cybex ana kucagi oto koltugu 85 tl (quinny arabaları nuna pepp arabalariyla uyumlu adaptorle kullanılır)
Quinny CRUBB 75 tl
Cybex 2 go KANGURU 90 tl

Kaçırmayın bu fiyatlar cok uygunnnn....

Fiyatlarda azcikta osa yardımcı oabilirim

Son düzenleme:
meraba acaba kangurunun resmini koyabilirmisin,herhangibir yıpranması varmı,birde en son kaç olur:)

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

meraba acaba kangurunun resmini koyabilirmisin,herhangibir yıpranması varmı,birde en son kaç olur:)

Ekte görünecek sanırım canım yan taşıma kanguru Quinny markasi.begenirsen fiyat konuşuruz canim

Eklentiler

• $20140613_220601.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 174
Son düzenleme:
bu resimdekini bilemedim,ben cybex 2 go diye modele internetten baktığımda fermuarlı popo kısmı falan genişleyen bi model gördüm bu o değil galiba,o gördüğüm çok hoşuma gitti çünkü cybex 2 go modeli

Cybexin rengi kirmizi hicbir sikintisi yokarkadaslar ben size donecegim kanguru icin beklemede kalin

Arkadaslar benim oğlan kangurufa durmuyor diye satıyordum ama şimdi ikisinide deneyip birini koyacagimsatisa tekrar çünkü heryere arabaya gidilmiyor belki alısir sonra..hafta sonu dışarı çıktık biri uyudu arabaya yatırdık biri kaldı kucakta:) size haber edeceğim tesekkur ederim

Son yazdığınızı yeni göerdüm. Bizleri böyle meşgul etmenz hoş değildi. Kaç gündür sürekli cevap yazdınız mı diye kontrol ediyorum

Son yazdığınızı yeni göerdüm. Bizleri böyle meşgul etmenz hoş değildi. Kaç gündür sürekli cevap yazdınız mı diye kontrol ediyorum

Aslında satacaktım ama bebek sahibi biri olarak anlarsınız ki bebeklerin ne zaman ne isteyeceği belli olmuyor...

Aslında satacaktım ama bebek sahibi biri olarak anlarsınız ki bebeklerin ne zaman ne isteyeceği belli olmuyor...

Ya arkadaslar kusura bakmayın kangurunun biri satışdan kalktı benim küçük cybexi seçti onda durdu bitek ağlamadan benim nacizane tavsiyem bebeğinizi denemeden KANGURU almayin elinizde kalır cocuk hangisinde rahat eder belli olmuyor benim oğlum kangurufa hic dürmuyordu ben satmaya karar vermiştim. Elimdekileri ancak hafta sonu rezilliğinden sonra deneyim dedim baya zaman son ra( ben 3 aylikken kanguruya baslayanlardanim) durdu. Buyuk oğlan hic sıkıntı yapmamıştı 3 aylıktan beri duruyordu ama bu yeni başladı öyuzden satışdan kaldırdım bilginiz olsun. Ve yine nacizane tavsiyem iki cocuğunuz varsa yanınızda kangurunuzda olsun digeri arabaya yatinca biri açıkta kaliyor

canim boyle kancali olan kısımla bebek arabasına pusete takılıyor diger türlü anakucagina takılıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…