• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Quick Anicure Manicure Kremi

zeytohnm

saglıkla gellll erkegimmm
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
668
3
296
41
İstanbul
Slm Kizlarr 1 Dakkada Manikür Yaptini Yaziyo Internetten Araştirdim Bi,lgisi Olanlarr Yardimci Olsun Lütfenn Almak Istiyorumm Kullanann Varsa Yardimci Olsun Nasi Bi Kiremm çok Iyi Oldunu Söylüyolar Ve Ezzanelerde Satilan Bişe Bi Kutuyla 100 Manikür Yapilabiliniyomuşş Cevaplarinizi Bekliyorum

Canım bende var, kullanıyorum. Şöyle anlatayım ilk yaptığında çok güzel. Ama sonra düzenli olarak yaptığında ara verirsen kötü oluyor ellerin. Ben o yüzden arada kullanıyorum. Normalde body shop un kenevirli el kremini kullanıyorum kokusu kötü biraz ama benim ellerim çok çatır çatırdı ankaranın havasından, çok iyi geldi bana. Arada da quick manikürü kullanıyorum.
Çok uzattım galiba arada kullanınca iyi geliyor alırsan da ellerini alıştırma derim.

çok teşekkür ederim yardımcı oldugun için ama zaten tırnaklar bikere maniküre alışınca hep istiyo ve kötü oluyo yani kuaföfdeki manikürde öyle sen arada kullanıyosun ve kuaföfde yaptırmışsın gibimi oluyo
onu merak ediyorum

çok teşekkür ederim yardımcı oldugun için ama zaten tırnaklar bikere maniküre alışınca hep istiyo ve kötü oluyo yani kuaföfdeki manikürde öyle sen arada kullanıyosun ve kuaföfde yaptırmışsın gibimi oluyo
onu merak ediyorum

ben de onu merak ediyorum bir de sally hansen var o nasıl acaba?? kuafördeki gibi mi oluyo ki acaba

ben de onu merak ediyorum bir de sally hansen var o nasıl acaba?? kuafördeki gibi mi oluyo ki acaba

canım bende merak ediyorum konuyu açtım ama fazla bilen yok galiba ki yardım edden yorum yaapan yok kızlarrr bilennlerr bi cevap yazınn bee:)

Canım kaç gündür giremedim. Bayağı güzel oluyor ben normalde hep geri ittiğim için çok et yok tırnağımda ama tırnağımı görenler manikürlü sanıyor kuaförde falan. Tırnak etleri haricinde ellerimi çok yumuşatıyo.

OUICK MANICURE
Ölü Deniz minerallerinden gelen bakım ve sağlık!.

OUICK MANICURE;
1 dakikada el ve ayak tırnaklarınızı parlatır, güçlendirir, tırnak etlerinin kolayca temizlenmesini sağlar. OUICK MANICURE sayesinde daha yumuşak, bakımlı el ve ayaklara sahip olabilirsiniz.

Ölü Deniz (DEAD SEA) Tuzlarının Faydaları;
1. Okyanus suları %3 oranında tuz içerirken Ölü Deniz %30 oranında tuz içerir.
2. Ölü Deniz'den elde edilen bu tuzlar dünyadaki herhangi bir denizden elde edilen mineral oranının 9 katı konsantre mineral ihtiva eder.Bu tuzlar magnezyum, potasyum, kalsiyum klorit,bromit, demir, manganez ve sülfür bakımından çok zengindir.
3.Tüm cilt ürünlerinden farklı olarak bu tuzlardan yapılan ürünler ciltteki dökülme, kaşınma, egzema v.b.tahriş olmuş yerleri tedavi etmekte etkilidir.
4.Ölü deniz tuzları;

Uygulamadan sonra dolaşımı hızlandırarak;

İçerdiği kasiyum kloridin cildin su tutmasına imkan vermesiyle;

İçerdiği sodyum ve sülfürün doğal antiseptik olarak cildin iyileşmesine yardımcı olmasıyla;

Ayrıca sodyum cilde yıpratıcı etkisi olabilecek suyu yumuşatmasıyla;

Ve de Ölü Deniz tuzlarının doğal dengesinin cildin nem dengesini ayarlamasıyla; cildin metabolizmasının yeniden dengelenmesini sağlar.

KULLANIM ŞEKLİ:

Her kullanımdan önce yağ özlerini ve mineral tuzları karıştırın ya da çalkalayınız.

Daha sonra az bir miktar OUICK MANICURE'ü ellerinize ve /veya ayaklarınıza uygulayınız.

Bir dakika boyunca hafifçe masaj yapınız.

Ilık su ile durulayınız, kağıt havlu ile kurulayınız.

İlk hafta sabah ve akşam kullanımı tavsiye edilir.

1 kutuyla 100 adet manikür yapabilirsiniz.

Uyarı:
Cildiniz kayganlaşabileceğinden bu ürünü ve yağ bazlı herhangi bir ürünü kullanırken gerekli önlemleri alınız.Giysilerde leke bırakabilir.Çocukların erişemeyeceği yerlerde bulundurunuz.
Yüz için kullanmayınız.

alintidir

arkadaşlar çok güzel bir ürün eller muhteşem gözüküyor ben kullanıyorum çokta memnunum ilk 1 hafta sabah akşam diğer zamanlar sadece akşam yaa banada başkası söylese inanmazdım ama gerçekten elleri ayakları pamuk gibi yapıyor ve çok bakımlı gösteriyor denemenizi tavsiye ederim ama yarım çay kaşığı kadar kullanacaksınız

ben kullanıyorum esımede uyguluyorum.cok bereketlı bır urun.100 den fazla yapılır hatta.manıkure pedukure bosa para harcamayın.alın bır kutu kullanın.hem etlerı gıderıyo.hemde peelıng yapıyo ellere ve ayaklara.45 ytl ye aldım.normalde bı pedıkur bı manıkur parası neredeyse.

kızlar bu ürünü sürünce tırnak etleri soyuluyormu dökülüyomu temizleniyormu kendiliğinden almayı düşünüyorumda bilen varsa yardımcı olabilirmi

beyu die bi marka var,onun manikür yapan kalemleri var. 2 tane kalem tarzı ürün tanesi 6.5 lira hemde. kullanıorm ben inanılmaz memnunum. kuaförde manikür yapmış gibi oluo. kalemlerden biri yeşil biri turuncu. bi tanesiyle diplerini boyar gibi çepeçevre gezdiriosun,ötekiylede etleri geri itiosun ama inanın etleri itilmiş gibi durmuyo. üstelik manikür ihtiyacını azaltıo. kuaföre giderken ayda bir giderdim ama yazdan beri kullandığım bu ürünlerle 3 ayda 1e indirdim. tavsie ederim

akadaşlar ben kullandım bir kutu neredeyse 1 sene gitti ve çok memnundum ben etlerim hassas olduğu için manikür yaptıramıyorum yara oluyor ama bunda öle bir sorun yaşamadım çok güzel tavsiye ederim. benim bitti ve ankara da bulamıyorum şu an satıldığı yeri bilen varsa yazarsa sevinirim ben tekrar alacağım

Back