Kontakt Lens quartzo mu esmeralda mı ? (resimli)

buket3406

L&M Delisi
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
422
9
cristal kullanıyorum fakat göz rengim açık kalıyor sanırım açmıyor pek. güneşte tamam ama normal ışıkta yada oda içerisinde ela yeşil bir renk oluyor. quartzonun rengini çok beğeniyorum ama herkese yakışmıyor. yapay durmasından korkuyorum. esmeralda da belirgin bir renk ama çoğu kişiye uyum sağlamış gibi geldi bana. ikisi arasında kararsızım. fikir istiyorum hem göz yapımı hem rengi görmeniz için resim yüklüyorum .doğal göz rengim gündüz ev ışığında

Eklentiler

• $WP_20131105_010.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 149
ben de quartzo derim yakışana çok yakışıyor. hem bildiğim kadarıyla zaten en doğal lens soloticalar :)

bir de aldıktan sonra resim koyarsan bir fikrimiz olur bizim de. quartzo takıp da doğal olmayan görmedim gibi. gerçi hep fotoğraftan gördüm ama olsun.

Son düzenleme:
işte ben de o yakışma kısmıyla ilgili tereddüt yaşıyorum yakışmazsa beğenmezsem elimde kalır az para da değil malum öğrencilik bir de

evet o da doğru her renk herkese gitmez. keşke tek takımlık örnekleri falan olsa. ona göre alsaydık. genel olarak mavi/yeşil gibi tonlar seviliyor ama belki gri ya da ela o kişiye daha çok gidecektir. hiç belli olmaz işte :/ peki nerden almayı düşünüyosun tatlım?

sadece renkte değil göz yapısı da etkili o yüzden tereddütteyim işte ben cristali forumdaki vatman yani arzu hanımdan almıştım bunu da o şekilde alıcam tabi gayet ilgili bir satıcı

tatlım mesaj kutun doluymuş haberin olsun burdan yazıyorum özel mesaj gönderilmiyor çünkü. ben senden resim isticektim burun dolgunun son haliyle ilgili. foto atman mümkün mü özelden. mehmet beye gitcem ama son bir defa daha bikaç foto görmek istiyorum :/

Son düzenleme:

aaa öylemi çok iyi oldu söylemen yarın atmaya çalışırım canım şuan mümkün değil

Ya neden herkes quartzo yu tavsiye ediyo esmeraldanın videosu da çok güzel fakat herkes quartzoyu öneriyi banada yardımcı olur musunuz buğday tenliyim koyu kahve gözlerim var sizce ne renk takmalıyım ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…