MasumCa Ne kadar çok bilirsen o kadar bela başa.. Kayıtlı Üye 27 Mart 2011 635 516 9 Ekim 2013 Konu Sahibi MasumCa #1 Merhaba arkadaşlar 2 gün önce quartzo lens almıştım ben beğenmiştim aslında ama erkek arkadaşım gördükten sonra kıyamet koptu çok üzgünüm bir öğrenci bütçesiyle zaten zar zor biriktire biriktire denkleştirerek almıştım illa takamazsın diyor başka da birşey demiyor o kadar da heveslenerek almıştım beğenmedim de demiyor olmamışta demiyor anlamadım. Netice lensleri takamicam eğer düşüneniniz varsa zararına göndereym en azından o açıdan da içim kan ağlamasın Böyle bir yola başvurduğum için de gerçekten üzgünüm ama hem benim için iyi olur hem de bu rengi düşünenler için iyi olur. Eğer isteyen olursa özelden görüşelim
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce quartzo lens almıştım ben beğenmiştim aslında ama erkek arkadaşım gördükten sonra kıyamet koptu çok üzgünüm bir öğrenci bütçesiyle zaten zar zor biriktire biriktire denkleştirerek almıştım illa takamazsın diyor başka da birşey demiyor o kadar da heveslenerek almıştım beğenmedim de demiyor olmamışta demiyor anlamadım. Netice lensleri takamicam eğer düşüneniniz varsa zararına göndereym en azından o açıdan da içim kan ağlamasın Böyle bir yola başvurduğum için de gerçekten üzgünüm ama hem benim için iyi olur hem de bu rengi düşünenler için iyi olur. Eğer isteyen olursa özelden görüşelim