Cilt Bakımı Ürünleri Qspa Doğal Kozmetik Ürünleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Balbocegii

Ya Baki Entel Baki
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
539
2
Kızlar ben bu firmadan tester istemiştim ve inanılmaz memnun kaldım.Özellikle kırmızı kilden. Fakat satın alıp devamlı kullansam nasıl olur emin değilim. Aranızda kullanan varsa yorumlarını yazabilir mii?bilmiyorumkismile

Kızlar ben bu firmadan tester istemiştim ve inanılmaz memnun kaldım.Özellikle kırmızı kilden. Fakat satın alıp devamlı kullansam nasıl olur emin değilim. Aranızda kullanan varsa yorumlarını yazabilir mii?bilmiyorumkismile

Bana gönderdikleri testerların üretim tarihi gecmişti. Ben d4e hiç de güven uyandırmadı. Çöpe attım hepsini.:umursamaz:

Bana gönderdikleri testerların üretim tarihi gecmişti. Ben d4e hiç de güven uyandırmadı. Çöpe attım hepsini.:umursamaz:

Yok gerçekten çok güzel yapıyor cildi. Bana ulaşanların tarihi de geçmiş değil.boshayallersmile Araştırdım 45 tl kırmızı kil.

evet bende kullandım hatta bugün geldi numuneler ve tarihi geçmemiş.denizlide duruyorum nerelerde satılıyo dıye sadece eczanelere satılıyormus sımdılık ve gercekten begendım hatta muthıs bısey bu :)

evet bende kullandım hatta bugün geldi numuneler ve tarihi geçmemiş.denizlide duruyorum nerelerde satılıyo dıye sadece eczanelere satılıyormus sımdılık ve gercekten begendım hatta muthıs bısey bu :)

Ben kararımı verdim alıcam yarın. a.sDevamlı kullanıcam yorumlarımı yazarım buraya. İnşallah bulurum :Saruboceq:

Qspa ürünleri cidden harika. bu arada bazı internet sitelerinde online olarak alabiliyorsunuz ürünleri.

istersen online olarak alabileceğin site isimlerini söyleyebilrim ya da googla mesela kreminin adını yaz online al falan yaz bir kaç site çıkıyor o şekilde

Bikaç eczaneye daha sorucam olmazsa öylee yaparım.a.s Numunem bitti.:eek:klava: Ben bayıldım peelinge. Harika bir ürün yapmışlar.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İri taneli hissediyorsunn zaten kullanırken. Ciltte ki ölü derileri atınca cildin pamuk gibi oluyor hissediyosun. Çok müthiş birşey yaa.:asigim:

Ay eczanede bulsam hemen alıcam.. Bi eczane ismi verdiler oraya sorucam son çare. Bulurum belki.:Saruboceq:

İri taneli hissediyorsunn zaten kullanırken. Ciltte ki ölü derileri atınca cildin pamuk gibi oluyor hissediyosun. Çok müthiş birşey yaa.:asigim:

o pamukluğun üzerine de karite e vitaminli kremi sürünce mütiş bişey oluyor , insan harika hissediyor....

X