Qlarista doğum kontrol hapı

Alyaselen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
6
0
1
33
Merhaba kızlar bir sorum olacak daha yeniyim burda sizden fikir almak istedim 5 yıldır sipiral kullanıyodum fakat son zamanlarda baslayan bi kanama nedeniyle doktor çıkarttı fakat kanamanın onla bir alakası olmadığını da söyledi kanamayı kesmek için qlarista diye bir doğum kontrol hapı verdi onu adetin birinci günü icmemi kutu bitti mi ara vermeden devam edicemi söyledi adetin birinci günü basladim ve adetin 3 gün surdu adetin haricindeki kanamayıda kesti kutunun sonuna doğru tekrar adet oldum fakat oda 2 gün surdu ikinci kutuya basladim adet denen birşey kalmadı bende ilacı biraktim ve 38 gün olmasina rağmen şuan hicbir tik yok ve karnın şişmiş durumda acaba ilaçmi beni böyle etti sizinde başınıza geldi mi çok rahatsiz oldum ben eğer kullanan varsa lütfen yazabilirmi

Ben 6 ay kullandım bende hiçbir yan etki olmadı evet adeti kısaltıyo kanamayı azaltıyor ama bnm hep aynı zamanda düzenli oluyordu ara kanama falanda hiç olmadı beyaz renkli haplara geldiğimde mutlaka olurdum doktora tekrar danışın isstrtseniz

Ben 6 ay kullandım bende hiçbir yan etki olmadı evet adeti kısaltıyo kanamayı azaltıyor ama bnm hep aynı zamanda düzenli oluyordu ara kanama falanda hiç olmadı beyaz renkli haplara geldiğimde mutlaka olurdum doktora tekrar danışın isstrtseniz
Bugün gittim daha dayanamadım gebelik testi yaptı ne olur ne olmaz negatif söktürücü verdi bide daha içme onu dedi yasmine başlıcam adetimde inşallah bi aksilik olmaz yine

Bende qlarısta kullanıyrm 2. Aya başladım adet biteli 2 gun oldu hala goguslrmde şişlşk vr ve acıyo acaba ilaçtan dolayımı

Back