• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Qlairista kullananlar bi bakın noluuurr

• Konu Sahibi Konu Sahibi BNB
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BNB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2010
10
1
36
Qlairista kullanıyorum 20 gündür adet düzensizliği ici vermişti doktor ama kullanmaya basladigimin birinci haftasi kanama yapti sanki adtmisim gibi agrim oluyo kirmizi kahve karisik leke geliyodu yoğun şekilde dr gittim dicloflam di sanirim agri kesici ilacmis verdi hem agrini hem kanamani keser kesmezse gel demisti brn ilacin sadece bir paketini kullandim kutuda ki ikinciye basladim sizce ikinci paketide kullanayim mi yoksa doktora mi gidiyim

Qlairista kullanıyorum 20 gündür adet düzensizliği ici vermişti doktor ama kullanmaya basladigimin birinci haftasi kanama yapti sanki adtmisim gibi agrim oluyo kirmizi kahve karisik leke geliyodu yoğun şekilde dr gittim dicloflam di sanirim agri kesici ilacmis verdi hem agrini hem kanamani keser kesmezse gel demisti brn ilacin sadece bir paketini kullandim kutuda ki ikinciye basladim sizce ikinci paketide kullanayim mi yoksa doktora mi gidiyim

Canim bu ilaci bana kist icin vermis dr ama kistim gitmedi ayrica ara kanamada yapti bende memnun kalmadim

Hadi ya :( ben carsamba gunune randevu aldim gidicem doktora yine ilacimi mi degistirir artik ne yapar bilmiyoru. Daha ilk kutuyu bitirmeden adet olmus gibiyimcok sinir bozucu

24+4 yazz ilacina gecis yapsam oda ayni deger de mi acaba Qlairista ile..

Bilemiyorum canim ama dogum kobtrol amacli olacaksa yasminn diane daha bilindik diyolar onlari kulln tabi dr a danisip

Bilemiyorum canim ama dogum kobtrol amacli olacaksa yasminn diane daha bilindik diyolar onlari kulln tabi dr a danisip

Hm Qlairista ve yazz daha bitkisel ya o yüzden ikisinden biri daha iyidir diye düşündüm. Hm adet duzenligi icin hemde dogum kontrol icin kullanmaya başlamıştım doktora gidp konusayim en iyisi ben

Back