• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Qlairista kısırlık, depresyon yapar mı?

yeniuye99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mart 2022
13
-2
1
25
Herkese selam. Doktor qlairista verdi bana doğum kontrol hapı olarak bu hapı tokken içicekmiş ve adet olduğum ilk gün başlayacakmış araştırdığım kadarıyla bu kısımları anladımda anlamadığım kısım bu ilaçları üstünde yazan 1, 2 gibi tablodaki sayılara göre sırayla mı içicem yoksa farklı bir sırasımı var bunun? Ve bu ilacı kullanan var mı aranızda memnun musunuz kısırlık gibi bir durum olur mu bide bazı yerlerde okudum depresyona sokuyormuş bunlar doğru mu? (Lütfen çok fazla tıbbi dille konuşmayın anlamıyorum.)

Eklentiler

• Screenshot_20220321_115659.jpg
    Screenshot_20220321_115659.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 3.829
  • Screenshot_20220321_115645.jpg
    Screenshot_20220321_115645.jpg
    123,9 KB · Görüntüleme: 1.215
Herkese selam. Doktor qlairista verdi bana doğum kontrol hapı olarak bu hapı tokken içicekmiş ve adet olduğum ilk gün başlayacakmış araştırdığım kadarıyla bu kısımları anladımda anlamadığım kısım bu ilaçları üstünde yazan 1, 2 gibi tablodaki sayılara göre sırayla mı içicem yoksa farklı bir sırasımı var bunun? Ve bu ilacı kullanan var mı aranızda memnun musunuz kısırlık gibi bir durum olur mu bide bazı yerlerde okudum depresyona sokuyormuş bunlar doğru mu? (Lütfen çok fazla tıbbi dille konuşmayın anlamıyorum.)
Kullandım, bıraktığımın 3. ayında hamile kaldım. doğum kontrol haplarının içinde en zararsızı o. Bana doktorum o yüzden tavsiye etmişti bu hapı

Kullandım, bıraktığımın 3. ayında hamile kaldım. doğum kontrol haplarının içinde en zararsızı o. Bana doktorum o yüzden tavsiye etmişti bu hapı
Ben de tüylenme sorunu var o yüzden kullanıcam. Tabloda verilen sayı sırasına göre mi içicem?

Ben de tüylenme sorunu var o yüzden kullanıcam. Tabloda verilen sayı sırasına göre mi içicem?
Adetin 1.gunu 1.tableti iceceksiniz. Hangi gune denk geliyorsa da o etiketi yapistiracaksiniz.

Tuylenme icin bana da baska marka bir dogum kontrol hapi verildi ama tuylenmem daha da artti. Suan lazere gidiyorum.

Bu arada depresyonu bilmem ama kisirlik yaomadigi tecrube ile sabit.

Yukarda günler var ve bugün başlayacaksınız pazartesi yazanı alıp ilaçların oraya yerleştirin ..salı ise salı ile baslayani alıp yapışkanlıdir o çıkarın ilaclarin üst kısmına yapıştırın.Gunleri şaşırmayın diye.Ben okumayı çok severim sanırım bunu okumak çok zor olmamaliydi

Adetin 1.gunu 1.tableti iceceksiniz. Hangi gune denk geliyorsa da o etiketi yapistiracaksiniz.

Tuylenme icin bana da baska marka bir dogum kontrol hapi verildi ama tuylenmem daha da artti. Suan lazere gidiyorum.

Bu arada depresyonu bilmem ama kisirlik yaomadigi tecrube ile sabit.
Bende lazer epilasyona başlayacağım kaç seanstır gidiyorsunuz etkili oldumu?

Ben de 4 sene kullandım. Uzun süreli kullanım yüzünden metabolizma sıkıntısı yaşadım. Bıraktığım ay başka hiçbir şey yapmadan 4 kilo verdim 😂. Ödem yapmış artık. Bunun dışında hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Adetin ilk günü hangi güne geliyorsa o hafta etiketini yapıştırıp sırayla içeceksiniz. Hem alıp almadığını karıştırmamanız için, hem de son 4 tablet boş tablet onları da kendi gününde almanız iÇin. Yazz 24+4 kullanıyordum ben aynı bu şekildeydi. Hiç ara vermeden kullanılan kontrol ilaçlarında Son 4 tablet ilaç içermez sadece günlerinizi kaçırmamanız iÇin yerleştirilir. O yüzden ilaçları sırasıyla günü gününe almanız önemlidir.

Depresyon çok nadir görülen yan etkileri arasında bu arada. Yapabilir. Bünyeden bünyeye değişiyor bunlar. Bende melankoli, kontrol edemediğim duygu dalgalanmaları olmuştu.

Bende lazer epilasyona başlayacağım kaç seanstır gidiyorsunuz etkili oldumu?
Ilk seansa gittim bu ayin 4unde. Cuma gunu 2.seansima gidicem. Ilk seand olmasina ragmen yuz tüylerim cikmadi. Ha hic cikmadi degil ama %20 ancak cikmistir.
Bu ilaci sadece tuylenme icin kullanacaksaniz hic bulasmadan lazere başlayın derim.

Duygusal calkantiya yol acabiliyor..Durup dururken agladigim yada bir anda sinirlendigim olmustur.Biraz sivilce de yapti bende.
Ozellikle sari olanlar varya 17-18 adet olanlar.P.gest onlar.
Yazz kullanmistim,buna alisamadim..

Ben de 4 sene kullandım. Uzun süreli kullanım yüzünden metabolizma sıkıntısı yaşadım. Bıraktığım ay başka hiçbir şey yapmadan 4 kilo verdim 😂. Ödem yapmış artık. Bunun dışında hiçbir sıkıntı yaşamadım.
ben kilo aldırır diye başlamamıştım bunu duyunca içim rahat etti

Back
X