Q switch lazer yaptıranlar buraya

Bir bu lazeri denemedim. Gerisi tüm yöntemleri denedim etkili bişey bulamadım. Benim sorunum alexandraite cihazda kalınlaşan yüz tüylerim. Normalde olmayan kılları para verip aldım diyeyim kurtulma yolu arıyorum 4 5 senedir.
Anladım benimre ince ayva tüylerim var ve bu forumdan çıkardığım sonuç itibari ile yüzüme asla lazer yaptırmamam gerektiği iğneliden de iZ mevzusu yüzünden korkuyorum

Anladım benimre ince ayva tüylerim var ve bu forumdan çıkardığım sonuç itibari ile yüzüme asla lazer yaptırmamam gerektiği iğneliden de iZ mevzusu yüzünden korkuyorum
Sadece ayva tüy ise dokunmayın lütfen. Tüysüz kılsız insan yok. Ben o kadar pişmanım ki yaptırdığıma. Traş etseydim sarartsaydım yaptırmasaydım

Ben yüzüme Ndyag lazer yaptırıyorum memnunum herhangi bir artma yapmadı iyi sonuç alıyordum ama virüsten dolayı gidemiyorum şimdi

Ben devlet hastanesinde doktor ile de konuştum çok fazla insanda artma yapmış lazer. Keşke bilseydim böyle bir zararı olabileceğini. Sizin sonuç güzel olur İnşAllah
İnşAllah 🙏Ben 1yıldan fazla yaptırıyorum şu an için memnunun Ndyag Lazer ince tüyler de etkili herhangi bir artma yapmaz dediler şimdilik artma olmadı

ben birkaç kere yaptırdım. tüylerim yaklaşık iki ay kadar sarı kaldı memnun kaldım. ama ilginç bir şekilde çene bölgemde sert tüyler çıktı bu süreçte.bu durum Q switch ile mi ilgili ya da hormonlarımda bir değişikliğe mi denk geldi tabi emin değilim ama ara vermeye karar verdim.

ben birkaç kere yaptırdım. tüylerim yaklaşık iki ay kadar sarı kaldı memnun kaldım. ama ilginç bir şekilde çene bölgemde sert tüyler çıktı bu süreçte.bu durum Q switch ile mi ilgili ya da hormonlarımda bir değişikliğe mi denk geldi tabi emin değilim ama ara vermeye karar verdim.
Ya.tüm yüze mi yaptirmiştiniz yoksa sadece tüy olan bolgelere mi? Tüm yüze uygulamayi tavsiye ediyorlar genelde

Ben de yaptırmayı düşünüyorum fakat siz de öyle bir etki yaptığını görünce korktum biraz açıkçası. Genelde herkes tüyleri arttırmaz diyor ama insan deneyimlemeden de bilemiyor maalesef kararsız kaldım...
Bende sırtıma yaptırdım ilk defa gecen hafta artma olmaz incelme bile oluyor dediler

X