• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pvc ahşap görünümlü mü yoksa beyaz mı olmalı?

izmirlii

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
279
4
643
42
Muğla
ahşap gibi olanlar 2-3 yıl içinde dökülme yaparmış.beyaz pvc üzerine kaplama oluyormuş onlar ve zamanlada deforme olurmuş.ne karar vereceğimi bilemedim...fikirlerinizi bekliyorum....kullanan varmı aramızda arkadaşlar?

Biz apartman yönetiminin aldığı karar uyarak beyaz yaptırdık. Ama benim aklım ahşap görünümlüde kaldı. Hangisi daha kullanışlı ya da dayanıklı bilemem. Ben sadece ahşap görünümlünün daha şık olduğunu düşünüyorum.

ahşap görünüşlü olan temizlemesi kolay olur. Bizim şirkette ahşap görünümlü 5 senedir oradayız dökülme vs. olmadı

Bilginize

ben bu işin içindeyim...
renkli profil diğerine göre pahalı.yüzde kırk elli civarı fark eder...
bizde müşterilere önerirken onun kaplama olduğunu dökülme değilde profilde solma vs gibi sorunlar yaşayabileceklerini belirtiyoruz..
ama şimdiye kadar hiç böyle bir sorunla dönüş yapan olmadı.
çok tercih eden yok çünkü pahalı ama karizması var:)

ben beyazdan şaşmam. ahşap görünümü zamanla sıklabilecek bir durum sanki. beyazın havası hiç geçmez cifle mis gibi temizlendiğinide inkar etmesin.

ben iki senedir kullanıyorum hiç bi problem yasamadım inanılmaz kullanıslı ,yeni ev yapanlara kesinlikle ahşap pvc öneriyorum hiç tereddüt etme:lepi:

ahşap görünümler beyaza göre 2-3 kat daha pahalı..bence ahşap olsun beyazlar ileride sararıyorrr ahşap hem daha kaliteli bi görünüm oluyo

Benima annem yaptırdı anneminkinin iç tarafı ahşap dış tarafı beyaz öylede yaptırabilirsin bende yenilersem öyle düşünüyorum :)

Back
X