Puzzle

ahgul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
281
105
103
Merhabalar 1000 parçalık puzzle bozulmaması için nasıl muhafaza edilir ((çerçeve çok maliyetli o hariç))

Parçaları japon yapıştırıcısı ile birbirine yapıştırın,sonra kendiniz bir çerçeve alıp içine koyun..

Onlarin yapistiricisi var uzerinden sürülüyor cerceve yapilmazsa yinede bozuluyor.

Biz üstüne kendi yapıştırıcısını sürüyoruz.
O kuruyunca çevirip arkasını da paket bandı ile tamamen kaplıyoruz, baya sağlam oluyor.

Biz üstüne kendi yapıştırıcısını sürüyoruz.
O kuruyunca çevirip arkasını da paket bandı ile tamamen kaplıyoruz, baya sağlam oluyor.
Aaaa bak bu çok iyi fikirmiş :) peki başka biryere kaldırdığunızda sıkıntı olmuyor değil mi

Aaaa bak bu çok iyi fikirmiş :) peki başka biryere kaldırdığunızda sıkıntı olmuyor değil mi

Yok yok olmuyor. Bizim çerçevelerimiz de vardı, arada değiştirirdik içindekini, diğerlerini de bantlayıp saklardık böyle. Sonra baya birikince hediye olarak verdim o şekilde.

Ben mukavvanın üstünde yapıyorum. Bitince kendi yapıştırıcısı ile yapıştırıp o şekilde muhafaza ediyorum. Henüz vaktim olmadı çerçeveletmeye. 2 tane duruyor şu an dediğim şekilde.

@ahgul

Biten puzzle iki mukavva yardımıyla ters çevrilir,
Ters tarafından parçalar birbirinden ayrılmayacak şekilde koli bandı ile iyice yapıştırılır,
Çerçeve yapılmayacaksa halının altında, veya gardrop arkası/üzerinse saklanır :)
O tutkallar, puzzle'ın rengini matlaştırdığı için ben pek kullanmazdım.

ikeaya gitme imkanınız varsa 20 tl ye çerçeveler var. ben öyle yapıp asıyorum beyazı hem çok şık oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…