Puzzle cercevesi icin ucuz oneriler

uzunince

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
1.211
1.578
133
38
Puzzle alip yapmayi cok seviyorum. Tamamladiktan sonra tekrar toplayip kutuya geri koyuyorum ve aradan zaman gecince tekrra yapiyorum falan. Gecenlerde aldigim 1500 parca puzzle'i cok begendim ve tamamlayip cerceveletmeye karar verdim. Ancak cerceveletme icin cerceveciler 120 TL istediler. Ben o paraya 2-3 tane daha puzzle alirim. Simdi yapistirip cerceveletmek icin hazirladigim puzzle elimde kaldi.

Daha uyguna cerceve yaptirmak nasil mumkun olur?

İkeada büyük çerçeveler var uygun fiyatlı ve biraz dandik. Boyutlarına göre yakın bişey bulun biraz daha büyük olsun puzzledan. Altına uygun renkli bir fon kartonu koyun, puzzle'ı üstüne yapıştırın çerçeveye yerleştirin. Tam boyutu bulmanız mümkün olmadığı için fon gerekli. Bikaç sene önce 50x70 çerçeveyi 25 liraya almıştım. Şimdi 40-50 lira falandır.

120 lira çok fazla. Sisirmisler. Dört adet alüminyum ahşap ya da plastik çubuk alt tarafı. Tanıdık bir marangoz vs varsa onlara yaptırın.

Biz eşimle puzzle yapıyoruz sonra eşim onu ters çeviriyor karton yardımı ile . Arkasına koli bandı yapıştırıyor sıra sıra sağlam şekilde tüm puzzle birleşmiş oluyor . Sonra puzzle cm ile uyumlu bir kartonun üzerine yapıştırıyoruz dümdüz oluyor duvara öyle asıyoruz özelden resim atarım isterseniz duvardaki hallerini 0 maliyetle oluyor

Fotograf atarsaniz cok memnun olurum. Ben de hem yapistiriciyla yapistirdim hem de koli bandi ile sabitledim

Bir puzzle sever olarak benim içinde ciddi sorun.Yaptıklarımın herbiri en az 1500 parça ve poşette duruyor.Bana da gönderirseniz çok sevinirim.

Merhaba bana da gönderir mısınız:)

Burrda paylasin bence herkes faydalansın

Kocam bile buradaki ismimi biliyor takipte beni valla Kv ile ilgili konu açıyorum bdv de oradan milletin yorumlarını filan okuyor olacak iş değil valla

Biz de 2000 ve 1500 parçalı 2 puzzle yaptık puzzle yapıştırıcısı var internette satılıyor onunla birleştirdik ve boyutlarından biraz daha büyük mukavva aldık puzzle birlikte astık çok da şık duruyor tabi sonra eski bir çerçeve bulduk onunla birleştirdik de ondan önce mukavva ile duruyordu

1000 parçalık puzzle için 130 verdik 2 hafta önce.ama fandık falan değil ahşap güzel bir çerçeve.ben puzzle yapıp çerçeveletip asmayi yada hediye etmeyi seviyorum hiç bozup bozup yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…