Puzzle alip yapmayi cok seviyorum. Tamamladiktan sonra tekrar toplayip kutuya geri koyuyorum ve aradan zaman gecince tekrra yapiyorum falan. Gecenlerde aldigim 1500 parca puzzle'i cok begendim ve tamamlayip cerceveletmeye karar verdim. Ancak cerceveletme icin cerceveciler 120 TL istediler. Ben o paraya 2-3 tane daha puzzle alirim. Simdi yapistirip cerceveletmek icin hazirladigim puzzle elimde kaldi.
Daha uyguna cerceve yaptirmak nasil mumkun olur?
Aynen oyle. Memlekette de sordurttum, yakin fiyat soylemisler. 50-60'a yaptiririm diyordum.120 lira çok fazla. Sisirmisler. Dört adet alüminyum ahşap ya da plastik çubuk alt tarafı. Tanıdık bir marangoz vs varsa onlara yaptırın.
Fotograf atarsaniz cok memnun olurum. Ben de hem yapistiriciyla yapistirdim hem de koli bandi ile sabitledimBiz eşimle puzzle yapıyoruz sonra eşim onu ters çeviriyor karton yardımı ile . Arkasına koli bandı yapıştırıyor sıra sıra sağlam şekilde tüm puzzle birleşmiş oluyor . Sonra puzzle cm ile uyumlu bir kartonun üzerine yapıştırıyoruz dümdüz oluyor duvara öyle asıyoruz özelden resim atarım isterseniz duvardaki hallerini 0 maliyetle oluyor
Bir puzzle sever olarak benim içinde ciddi sorun.Yaptıklarımın herbiri en az 1500 parça ve poşette duruyor.Bana da gönderirseniz çok sevinirim.Biz eşimle puzzle yapıyoruz sonra eşim onu ters çeviriyor karton yardımı ile . Arkasına koli bandı yapıştırıyor sıra sıra sağlam şekilde tüm puzzle birleşmiş oluyor . Sonra puzzle cm ile uyumlu bir kartonun üzerine yapıştırıyoruz dümdüz oluyor duvara öyle asıyoruz özelden resim atarım isterseniz duvardaki hallerini 0 maliyetle oluyor
Biz eşimle puzzle yapıyoruz sonra eşim onu ters çeviriyor karton yardımı ile . Arkasına koli bandı yapıştırıyor sıra sıra sağlam şekilde tüm puzzle birleşmiş oluyor . Sonra puzzle cm ile uyumlu bir kartonun üzerine yapıştırıyoruz dümdüz oluyor duvara öyle asıyoruz özelden resim atarım isterseniz duvardaki hallerini 0 maliyetle oluyor
Burrda paylasin bence herkes faydalansınBiz eşimle puzzle yapıyoruz sonra eşim onu ters çeviriyor karton yardımı ile . Arkasına koli bandı yapıştırıyor sıra sıra sağlam şekilde tüm puzzle birleşmiş oluyor . Sonra puzzle cm ile uyumlu bir kartonun üzerine yapıştırıyoruz dümdüz oluyor duvara öyle asıyoruz özelden resim atarım isterseniz duvardaki hallerini 0 maliyetle oluyor
Eşim arkasına ip gibi birşey geçirdi onunla asıyoruzBende sirf bu yüzden ara verdim ateş pahası gerçekten. Peki duvara nasıl asiyorsunuz kartonlu olaraktuce_tuce
Ya şimdi evimin duvarında ve ben burada çok ifşa oldum o yüzden puzzle paylaşırsam iyice ifşa olurumBurrda paylasin bence herkes faydalansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?