Bebek Beslenmesi pütürlü yemek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.139
417
688
40
kızlar bebeği 7 aylık olup pütürlü sorununu çözemeyen var mı benim gibi pütürlü verdiğim zaman kusuyor yardım edin ya bu sorunu nasıl aştınız merak ediyorum :1no2:

sinemcim bu topikte aynı konu tartışılıyo orayada bak istersen ama benimkide yemiyo yoğurdun içinde çorbanın içinde arasıra yiyo farketmiyo ama tek kuru şekilde minik parça verdimmi gevelemeyi bile beceremiyo dilinin üstünde bekletiyo yutmayada çalısırsa sayet kusuyo zor bi durum ama takmıyorum artık yoksa geçen 2 gün pütürlü yedircem diye toplasam koca gün bir kase bişi yediremedim..zamanla asıcaz inşallah daha dişlerimiz de yok asamasakta herkes gibi yiyeceği günü bekliycemmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…