Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hayır temizlendim antibiyotik verdi zaten . Temizleneli 10 gün oldu ilişkiye de girdik korkuyorum acaba hamile miyim diye çünkü dikkat etmem gerekiyorPeynir gibi akıntı mantar diye biliyorum ama bi doktora gitmedin mi düşük sonrası parça vs. Kalmış olmasın
Antibiyotik mantar yapmıştır o zaman yapıyo bazı kadınlarda bende de yapmıştı kaşıntın var mı?Yok hayır temizlendim antibiyotik verdi zaten . Temizleneli 10 gün oldu ilişkiye de girdik korkuyorum acaba hamile miyim diye çünkü dikkat etmem gerekiyor
İlişkide acıma hissim oldu biraz en son olabilir mi acaba ama şiddetli bi ağrı değil normalAntibiyotik kullanımı sonrası mantar olabiliyor. Kızarıklık, kaşıntı ya da ilişki sırasında yanma gibi belirtileriniz var mı?
Yok hayır yok kaşıntı filan sadece idrarım aşırı koyu ve ağır kokuyo sürekli su içmeme rağmenAntibiyotik mantar yapmıştır o zaman yapıyo bazı kadınlarda bende de yapmıştı kaşıntın var mı?
Ya gerçekten mi halbuki çok az kullandım 5 gün kadar doktor 14 gün kullan demiştiCanım muhtemel mantar enfeksiyonu olmuş olabilir.Mutlaka bir kadın doğumla görüş sana uygun krem yada fitil önerisinde bulunur.Genellıkle bazı antibiyotikler bu şekılde yan etki yapabilir
Enfeksiyon kapmış olabilirsiniz düşükten sonra biraz erken değil mi ilişkiye girmek içinYok hayır yok kaşıntı filan sadece idrarım aşırı koyu ve ağır kokuyo sürekli su içmeme rağmen
Büyük ihtimalle mantar ama mutlaka doktora gidin hassas bir dönemden geçmişsiniz. Yararlı bakteriler öldüğü için bu durum ortaya çıkıyor. Probiyotikli gıdalarla takviye yapabilirsiniz. Ben probiyotik hap alıyordum ancak en doğrusu doktorunuzun önermesi.İlişkide acıma hissim oldu biraz en son olabilir mi acaba ama şiddetli bi ağrı değil normal
Çok sağolun en kısa zamanda randevu alacağım inşallahBüyük ihtimalle mantar ama mutlaka doktora gidin hassas bir dönemden geçmişsiniz. Yararlı bakteriler öldüğü için bu durum ortaya çıkıyor. Probiyotikli gıdalarla takviye yapabilirsiniz. Ben probiyotik hap alıyordum ancak en doğrusu doktorunuzun önermesi.
Belki ondan da değildir canım aslında kısa bir zamanda kullanmışın en iyisi kadın doğum yoksa bir aile hekimliğine git doktora danışablirsinYa gerçekten mi halbuki çok az kullandım 5 gün kadar doktor 14 gün kullan demişti![]()
Peynir gibi olan akıntı mantar enfeksiyonu dur.Kadin doğuma gitmenizde fayda var.Kızlar düşük yaptım kendiliğinden düştü kanamam 6 gün sürdü antibiyotikle temizlendim aradan 10 gün geçti peynir kesini gibi akıntım var sizce ne olabilir . Hiç daha önce olmamıştı
Ben gebelikten şüphelendim çünkü göğüslerimde çok fazla ağrı var ve sol tarafımda da batma var korkuyorum ya hamilr kaldıysam diye korunuyoruz ama . Bu gün test yaptım tuhaf bi şekilde hafif pembe gibi geldi ikinci çizgi psikolojik mi ne anlamadım eşim yok öyle bi çizgi dediBelki ondan da değildir canım aslında kısa bir zamanda kullanmışın en iyisi kadın doğum yoksa bir aile hekimliğine git doktora danışablirsin![]()
Sabah ilk idrarınla tekrar yap testini canım emin olBen gebelikten şüphelendim çünkü göğüslerimde çok fazla ağrı var ve sol tarafımda da batma var korkuyorum ya hamilr kaldıysam diye korunuyoruz ama . Bu gün test yaptım tuhaf bi şekilde hafif pembe gibi geldi ikinci çizgi psikolojik mi ne anlamadım eşim yok öyle bi çizgi dedi
Çok korkuyorum daha yeni düşük yaptımSabah ilk idrarınla tekrar yap testini canım emin ol