Baslıgı okur okumaz ne amerika geldi aklıma ne almanya..direkt bizden bahsedildigini anladım nedense..
marilyn monroe diger konudaki tum tespitlerinin altına imzamı atıyorum, eger bir 3.dunya savası cıkarsa-ki gelinen durum onu gosteriyor- Turkiye bu savasın tam ortasında kalacaktır, dedigin gibi tr tam bir tampon konumundadır..
Bak yine laf sokucam kimse kusuruma bakmasın, dayanamıyorum cunku..
Vakti zamanında "savas kapıda" soylemlerimize gulenleri, "korku senaryoları yazmayın, reisimize dokunmayın" diyenleri savasın ortasında kaldıgımızda gorucem ben..zira boyle bir durumda resileri kuvvetli ihtimal kacacak, kendileri nereye kacacak merak ediyorum?
İste o zaman ulkeyi 2. Dunya savasına sokmayarak, ekmegi karneye mahkum eden inonunun kıymetini anlayacaklar..olmez sag kalırsak bir bakalım, karneyle ekmek almak mı yoksa coluk cocukla savasın ortasında can pazarını yasamak mı?
Ulkenin bu duruma gelmesine sebep olan her kim varsa, hakkımı helal etmiyorum..
Hickimse endiselenmesin, Akparti iktidar olduğu sürece karneyle ekmek alma gibi durum yaşamıycaz Allahın izniyle...
Yazdıklarınızın hepsine toplu bir cevap değil tabi ki, mevzusu geçince öyle bi yorum yapasim geldi. Kimseyi de alintilamadim zaten farkettiysen.gerçek mi bu ?
Bu kadar yazılandan bunu mu anladınız ?
Yazdıklarınızın hepsine toplu bir cevap değil tabi ki, mevzusu geçince öyle bi yorum yapasim geldi. Kimseyi de alintilamadim zaten farkettiysen.
Neden karne alindigiyla ilgili senden çok farklı görüşlerim olup, bu görüşlerimi bildirip bildirmemek bana kaldığı için ve okumama konusundaki çok bilmisligini (bi tek sen okuyosun çünkü memlekette) cevap vermeye lüzum görmediğim için iyi günlerhaklısın alıntılamamışsın.
neden karne olduğunu yazdıktan sonra ve okumamaktan bahsettikten sonra verdiğin cevapla benim görüşlerimi desteklediğin için teşekkürler
Hickimse endiselenmesin, Akparti iktidar olduğu sürece karneyle ekmek alma gibi durum yaşamıycaz Allahın izniyle...
felaket senaryolarınıza gülümseyip gecerken azcık olsun içinizi rahatlattıysam ne mutlu bana :)Biz ülke ne durumda olacak,nasıl bitecek bu olaylar diye düşünüyoruz siz ekmeği karne ile alır mıyız onun açıklaması ile meşgulsunuz.Sağolun içimize su serptiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?