Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar doktorum ısrarla PÜRÜZSÜZ yüzey yuvarlak silikon kullanmak istiyor. Pürüzsüz taktıran var mı?
kızlar Önceden hep pürüzlü yüzey kullanıyodum ancak pürüzsüzlere geri döndük dedi. Bu istanbuldaki Meşhur Onur Erol dapürüzsüz kullanıyo dedi. Kas altı yapacağından kapsül oluşumu riski olmazmış vede pürüzsün daha yumuşakmış... Doktora güvenmek zorunda hissediyo insan kendini....Zıtlaşmakta istemiyrum. Ama sizlerinde fikirleri önemli... Hiç prüzsüz yüzey taktıran yok muki acaba yaa
alakasız yerde yazıyorum ama nasıl konu açılıyor..silikon operasyonunyla ilgili çok ciddi şey söyliycem o yüzden forumaa üye oldum sırf.yardımlarınızı bekliyorum kızlar:18::18::18::18::18:
kızlar Önceden hep pürüzlü yüzey kullanıyodum ancak pürüzsüzlere geri döndük dedi. Bu istanbuldaki Meşhur Onur Erol dapürüzsüz kullanıyo dedi. Kas altı yapacağından kapsül oluşumu riski olmazmış vede pürüzsün daha yumuşakmış... Doktora güvenmek zorunda hissediyo insan kendini....Zıtlaşmakta istemiyrum. Ama sizlerinde fikirleri önemli... Hiç prüzsüz yüzey taktıran yok muki acaba yaa
kapsul olusumu nedır bende sılıkona karar vermek ıcın doktorumla goruşmeye gıdecegım bıraz bılgı ıstıyorum
Bilemiyorum cts ameliyat lucam ve kafamı dahada karıştırmaktan korkuyorum. Nasıl olcak acaba yaa çok heyecanlıyıım vede korkuyorummm!!