PÜRÜZSÜZ yüzey yuvarlak silikon

blondpink

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
102
0
Kızlar doktorum ısrarla PÜRÜZSÜZ yüzey yuvarlak silikon kullanmak istiyor. Pürüzsüz taktıran var mı?

Israrı garip doğrusu, bir açıklaması vardır muhakkak da madem öyle neden son yıllarda hep pütürlü yüzeye döndü Dr.lar.. öyle olsa pürüzsüz yüzeyde kalırlardı öyle değil mi :// garip :KK43:

Kızlar doktorum ısrarla PÜRÜZSÜZ yüzey yuvarlak silikon kullanmak istiyor. Pürüzsüz taktıran var mı?

blondpink, bir yazıda şöyle bahsediyor pütürlü protezler hakkında :

"Günümüzde kullanılan pürüzlü yüzeyli protezler sayesinde kapsül oluşumu en az düzeye inmiş ve de protezin yer değiştirmesi, sallanması gibi sorunlar da ortadan kalkmıştır."

Daha iyisi pürüzlü derken tüm kaynaklar doktorun neden pürüzsüz kullanmak istiyor anlayamadım.

Karar senin..

Herkese selam,

Bu silikonların fiyatları diğerlerinden çok daha ucuz onun için tercih ediyor olabilir.

kızlar Önceden hep pürüzlü yüzey kullanıyodum ancak pürüzsüzlere geri döndük dedi. Bu istanbuldaki Meşhur Onur Erol dapürüzsüz kullanıyo dedi. Kas altı yapacağından kapsül oluşumu riski olmazmış vede pürüzsün daha yumuşakmış... Doktora güvenmek zorunda hissediyo insan kendini....Zıtlaşmakta istemiyrum. Ama sizlerinde fikirleri önemli... Hiç prüzsüz yüzey taktıran yok muki acaba yaa

bana , bulunduğum şehirdeki bi doktor ( acıbadem hastanesi bünyesinde iyi bi doktor ) PÜTÜRSÜZ yüzey yuvarlak kas altı kullanacağını söylemişti.pütüzsüz deyince korkmuştum,kapsül oluşumu kem küm yapmıştım,korkma hiçbişey olmaz,kas altı yuvarlaklarda pütürsüz kullanıyorum damlalarda pürürlü kullanıyorum demişti.nedenini sorduğumda da,pürüzlü yüzey deriye takılıp tepede falan kalabilirmiş ilerleyen zamanlarda.yani deriye takılabiliyomuş güya.öyle demişti.doktorun yalancısıyım.pütürsüz yüzeyde takılma gibi bi durum olmuyormuş .kayganmış..falan filan.

Haticeye değil neticeye gelirsek, benim silikonum PÜTÜRLÜ yüzey :KK12: pişman olacağımı da zannetmiyorum.kapsül oluşmaması yönünden bu yönde bir adım öndeyiz.benceeee

kızlar Önceden hep pürüzlü yüzey kullanıyodum ancak pürüzsüzlere geri döndük dedi. Bu istanbuldaki Meşhur Onur Erol dapürüzsüz kullanıyo dedi. Kas altı yapacağından kapsül oluşumu riski olmazmış vede pürüzsün daha yumuşakmış... Doktora güvenmek zorunda hissediyo insan kendini....Zıtlaşmakta istemiyrum. Ama sizlerinde fikirleri önemli... Hiç prüzsüz yüzey taktıran yok muki acaba yaa

Eğer doktorunuz başka bir doktoru referans gösteriyosa bir düşünün bence.. Neden kendine, kullandığı proteze güvenmiyor da adı sanı bilinen bir doktoru referans tutuyor ki. Ya da bir arayın Onur Erolun muayenehanesini sorun. Bu kadar doktor pürüzlüye geçerken sizin doktorunuzun pürüzsüzde ısrar etmesi elinde kalanları bitirmek istemesinden kaynaklanıyor olabilir mi acaba? Ya da pürüzsüzleri daha uygun fiyata alıp hastaya daha yüksek fiyata satıyordur. E bu da bir ticaret ne de olsa. Ben kayma, kapsül ya da dönme riskini pürüzlülerin çok azalttığını okumuştum. Bence iyi araştırın. Sonuçta ameliyat bu ve bir kere olmalısınız..

alakasız yerde yazıyorum ama nasıl konu açılıyor..silikon operasyonunyla ilgili çok ciddi şey söyliycem o yüzden forumaa üye oldum sırf.yardımlarınızı bekliyorum kızlar:18::18::18::18::18:

alakasız yerde yazıyorum ama nasıl konu açılıyor..silikon operasyonunyla ilgili çok ciddi şey söyliycem o yüzden forumaa üye oldum sırf.yardımlarınızı bekliyorum kızlar:18::18::18::18::18:

sayfanın basında meme estetğine tıkla ve yıne sayfa basında yenı konu ac dıye kımızı bır yazı var ona tıkla

kapsul olusumu nedır bende sılıkona karar vermek ıcın doktorumla goruşmeye gıdecegım bıraz bılgı ıstıyorum

kapsul olusumu nedır bende sılıkona karar vermek ıcın doktorumla goruşmeye gıdecegım bıraz bılgı ıstıyorum

Vücudun protezi yabancılayarak bağ dokusu oluşturması. Memede sertlikle olur ve meme şekli bozulur. Bazen masajla -ama sert bir masaj dr tarafından yapılır- bunlar kırılır. Fakat ilerlemiş durumlarda operasyonla temizlenmesi hatta protezin çıkarılması gerekebilir. Özellikle eski protezlerde masaj yapılmayan memede görülür. Yeni nesil protezlerde kapsül riski sıfıra yakındır..

Vücut silikona tepki gösterebiliyoo...Göğüs iyice sertleşiyo hatta bazen ikinci bir operasyon gerekebiliyo. Pürüzlü yüzey silikonların kapsül oluşma riskini azalttığı söyleniyor...

benim doktorumda pütürlü yüzeyli silikonlarda kapsül riskini hemen hemen olmadığını vede bu yüzden bu silikonu kullandığını söyledi :KK34: ve doktorun bana kullandığı silikon pütürlü :21: tabiki karar senin yinede :KK42:

Vala kafam karışık hala. Doktorum bi dönem pütürlü yaptıgını şimdi yen yeni kas altında pütürsüze döndüğünü söyledi. Sebebinide kas altında kapsül oluşma riski azdır. Pürüzsüz silikon cok daha yumusak diyerek can evimden vurarak açıkladı.

Doktorlar pürüzlü silikona geçerken sizin doktorunuzun pürüzsüzde bu kadar ısrar etmesi çok ilginç:26: Acaba elinde bu silikondan fazla adet mi var? Ya da bu silikonu yapınca kendine daha fazla kar mı kalıyor. Ne bileyim aklıma bir sürü şey geliyor. Ameliyat öncesi mideni bulandırmak da istemem ama bence sen bir doktorla daha görüş canım..

Bilemiyorum cts ameliyat lucam ve kafamı dahada karıştırmaktan korkuyorum. Nasıl olcak acaba yaa çok heyecanlıyıım vede korkuyorummm!!

Bilemiyorum cts ameliyat lucam ve kafamı dahada karıştırmaktan korkuyorum. Nasıl olcak acaba yaa çok heyecanlıyıım vede korkuyorummm!!

copyrıght haklı bence sen bı doktora daha sor yada netten herhangı bırıne maıl at..bakalım onların fıkrı ne olacak..hrkes yuzeyı puturluye gecerken senın doktorunun putursuz secmesı ılgınc..

Bu konuda kimseden yanıt gelmedi henüüzz :KK43: 3 gün kaldı ve halaaa soru işaretlerim var. Allaha emanet olucam valaa :p hehe

X