Maske Tarifleri Puruzsuz ve parlak bir cilt

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

citkirildim

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2009
456
236
slm arkadaslar ben yeni sayilirim sizlerle beraber oldugum icin mutluyuma.s bisey sormak istiyorum.uzum cekirdegi yaginin cilde negibi faydalari var? biraz arastirdim kirisik sarkma ve lekelere iyi hatta supermis aranizda bunu kullananlar deneyimlerini payasirlarsa coook sevinirim simdiden cok tska.s.

yaglar hangisi olursa olsun,uzun zaman kullanildiginda ya tüylenme yada beyaz butoncuklar olusturuyor.sonuc alana kadar mecbur uzun vade kullanman gerekir ama yaninda bu yan etkileride bonus olarak kabul etmen lazim,ne yazikki öyle.üzüm cekirdegi kremi kullan yagini bosver bence.cilt tipin nasil bilmiyorum belkide sende daha etkili olabilir,bi kullan bakalim .zaten iki üc günde farkedersin canim.

evet yağlar dikkatli kullanılmalı çünkü yağ bezecikleri gibi şeyler çıkarabiliyo ciltte.

üzm çekirdegi antioksıdandır evet tüketin tam da mevsimi cekirdegini çıtlata çıtlata bol bol yeyin içerden vücut beslenir ne yagı ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…