pürüzlerimizi yardımla düzeltelim lütfen

meryeminci

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
47
11
arkadaşlar benim cildimde çok büyük değil yağ bezesi gibi duran sivilceler var daha çok dudak ve çene kısmında bayağıda var ne kullandıysam geçmedi sıkmak dahada çok yayıyo yardım edin lütfen önerilerinizi bekliyorum

nefret ediyorum bundan nefret.. kurtulamadım bi türlü çok olmasada yaglı bi cildim var gözenekler de geniş. hepte böle sivilce izi yada gözeneklerin hemen yanında cıkar sıktıklarım iz kaldı. çok iyi temizliyeciler kullandım geçmiyo yine çıkıyo. tonik zaten hiç yaramıyo... baş belası başka birşey degil...

benim cildim karma T Bölgesi yağlı, diğer taraflar aşırı kuru bende nerdeyse butun markaları kullandım ama yok belki sizin önerdiğinz bir marka olur

ben suan deep clean yıkama jeli kullanıyorum. dengeliyo biraz. en mantıklısı cildi olabildigince temiz tutmak. haftalık peeling, maske aksatmadan yapmak lazım.. sonuçta bunlar gözenekte biriken yagdan oluyo.

yaa kızlarr yardım edin lütfen yaaa tek tük sivilce çıkan yüzümde şmdı alnım da çıktı bı sürü zeytınyaglı sabun aldım 2 gundur denedım sankı 1 2 tanede onun yuzunden çıktıı .öncede kil maskesı yapıodum oda pek etkili değil sanki burda okumuştum önce sivilceleri çıkarıomş sonra iyileştiriomş.yoksa sabun mu kullansam yardım edın nolurrr yaa napıyım şmdi kil mi dove sabun mu zeytınyağlı sabunmu yada başka önereceğiniz bişeyler varmıııı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…