miniii Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Kasım 2010 306 18 68 Antalya 31 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi miniii #1 sol yumurtalığım alındı şimdide sağ yumurtalığımda 20 mm pürkistik over kisti mevcuttur yazıyo önemlimidir yardımcı olurmusunuz :2:
sol yumurtalığım alındı şimdide sağ yumurtalığımda 20 mm pürkistik over kisti mevcuttur yazıyo önemlimidir yardımcı olurmusunuz :2:
sunset Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2009 559 0 96 Diğer 31 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi miniii #2 miniii .!.: sol yumurtalığım alındı şimdide sağ yumurtalığımda 20 mm pürkistik over kisti mevcuttur yazıyo önemlimidir yardımcı olurmusunuz :2: Genişletmek için tıkla... canım netten baktım bişey bulamadım.:97:dr sonucu öğrenirsen yazarmısın merak ettim ne kisti olduğunu.geçmiş olsun
miniii .!.: sol yumurtalığım alındı şimdide sağ yumurtalığımda 20 mm pürkistik over kisti mevcuttur yazıyo önemlimidir yardımcı olurmusunuz :2: Genişletmek için tıkla... canım netten baktım bişey bulamadım.:97:dr sonucu öğrenirsen yazarmısın merak ettim ne kisti olduğunu.geçmiş olsun
miniii Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Kasım 2010 306 18 68 Antalya 31 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi miniii #3 teşekkür ederim canım.salı günü öğrenicem inş.bende araştırdım ama bulamadım :2:
miniii Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Kasım 2010 306 18 68 Antalya 4 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi miniii #4 bugün 2 doktora gittim ikiside önemli olmadığını pürkistin. yaz doğum kontrol hapı verdi 3 ay sonra tekrar bakıcaz dedi inş büyümez.yumurtalığıma bişey olsun istemiyorum çünkü tek yumuratlığım :2:
bugün 2 doktora gittim ikiside önemli olmadığını pürkistin. yaz doğum kontrol hapı verdi 3 ay sonra tekrar bakıcaz dedi inş büyümez.yumurtalığıma bişey olsun istemiyorum çünkü tek yumuratlığım :2: