punch nakışı

zuzizuzu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
318
201
Merhaba arkadaşlar, bu konu ankarada çalışan ve yeni bir hobi arayan bayanlara yönelik. Kendi adıma konuşursam haftasonu güzel vakit geçirebileceğim bir hobim olsun istiyordum. Sonra yolum bir gün resim heykel müzesinde açılmış olan Günsu Güngörün patchwork ve punch sergisine düştü. Oradaki çalışmaları görünce dedim ki tamam ben bu işi hobi olarak yapmaya başlayım. Ama ne kadar bu işlerle ilgili kurs araştırdımsa hepsi haftaiçi kurs veriyordu. Araştırmadığım ne belmek ne de halk eğitim merkezi kursu kaldı.Hepsi haftaiçi kurs veriyordu. Bunun üzerine Günsu hanımla iletişime geçtim ve kendisine haftasonu için punch kursu verebilir mi diye sordum o da yeterli talep olduğu takdirde haftasonu yeni kurs açacacağını söyledi.
Bir de ANKSOD diye bir sanat odası var ankarada. Orada da patchwork kursu veriliyormuş ama haftasonu için yeterli talep olursa patchwork kursu açılacağını söylediler. Onun için 2-3 kişi olsak bile yeterliymiş. Kursun aylık ücreti 100 Tl civarındaymış. Ben de bunun üzerine sizlere bunu duyurmak istedim. Benim gibi punch ya da patchwork işine meraklıysanız lütfen benimle iletişime geçer misiniz?

Biraz geç oldu ama daha yeni tanıştım böyle bişeyle.

Bu nakışı öğrenmek istiyorum ama nasıl yardımcı olursunuz... Kitabı cd si filan varmıdır edinebileceğim...

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…