- 9 Ocak 2012
- 15.020
- 28.884
- 798
Bazen arkadaslarim emzirmekten bıktım sündürdü mememi falan derlerÇok geçmiş olsun cnm bencede oğluna bi anne gerek sağlını tehlikeye atma.benimde bi rahatsızlığım var ve benimde bi oğlum var onu doyasıya emziremedim cok özeniyorum cok istiyorum 2. Cocuğumu doyasıya emzirmek emzirirken onu izlemek hatta hep diyodum 2.cocugu sırf emzirmek için yapıcam:)) ama işte korkuyorum yavrumu annesiz bırakmaktan doktorlar her ne kadar sakıncası yok desede insan korkuyo o gunleri tekrar yasamaktan o yuzden seni cok iyi anlıyorum kendini tehlikeyi atma bence ben kendimi böyle kabul ettiriyorum.
Doğumum sezeryandi genetik testler yapıldı sonuc bulunamadi maalesef bu yüzden tekrarlama ihtimali hesaplanamiyor çünkü kanimda hastalık yok pıhtılaşma sebebi bilinemiyorhiçbir şey bilmeden yani nasıl böyle oldunuz, bu hastalık doğumla mı gelişti yoksa hep var mıydı, genetik mi değil mi, normal doğum yatınız ondan mı ya da sezaryen oldu onun mu etkisi hiçbir şey bilmeden ikinci çocuğu düşünmek ateşe yürümek gibi bir şey sanırım..
Gercekten cok üzüldüm durumunuza cünkü bende emzirenleri gördükçe içim gidiyo.benimde sezeryandı ve ne olduysa banada doğumdan sonra oldu bağışıklık sistemim olduğu gibi çöktü ne genetik nede ailede akrabada var çok istiyorum bi bebeğim daha olsun napalım kısmet ömür boyu tedavim var Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Bazen
Bazen arkadaslarim emzirmekten bıktım sündürdü mememi falan derlerheryerde anne sütü önemini gördükçe içim yanar bazı şeyler kısmet gerçekten
Doğumum sezeryandi genetik testler yapıldı sonuc bulunamadi maalesef bu yüzden tekrarlama ihtimali hesaplanamiyor çünkü kanimda hastalık yok pıhtılaşma sebebi bilinemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?