Pulmoner emboliye rağmen 2.bebek

hiçbir şey bilmeden yani nasıl böyle oldunuz, bu hastalık doğumla mı gelişti yoksa hep var mıydı, genetik mi değil mi, normal doğum yatınız ondan mı ya da sezaryen oldu onun mu etkisi hiçbir şey bilmeden ikinci çocuğu düşünmek ateşe yürümek gibi bir şey sanırım..

Bazen
Bazen arkadaslarim emzirmekten bıktım sündürdü mememi falan derler heryerde anne sütü önemini gördükçe içim yanar bazı şeyler kısmet gerçekten
Doğumum sezeryandi genetik testler yapıldı sonuc bulunamadi maalesef bu yüzden tekrarlama ihtimali hesaplanamiyor çünkü kanimda hastalık yok pıhtılaşma sebebi bilinemiyor

ben preeklampsi nedeniyle 30 haftalık doğum yaptım 2. hamileliğimde de bu hastalık olabilir olmaya da bilir ben bebek istemiyorum riske edemem ama yanlışlıkla olursa da tabi ki olur.

Gercekten cok üzüldüm durumunuza cünkü bende emzirenleri gördükçe içim gidiyo.benimde sezeryandı ve ne olduysa banada doğumdan sonra oldu bağışıklık sistemim olduğu gibi çöktü ne genetik nede ailede akrabada var çok istiyorum bi bebeğim daha olsun napalım kısmet ömür boyu tedavim var Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Şahsi fikrim, ne kendi hayatınızı ne de yakınlarınızın hayatını riske atmamanız. Sahip olduğunuz düzeni arayacak duruma gelme riski sizi durdurmaya yeter. Ben de tek çocuğum kardeş şart değil. Allah sizi birbirinize bağışlasın sevgilerimle

Ya ben kadınları anlayamıyorum . Zaten bir çocuğunuz var Allah bağışlasın . Kendinizi ve doğacak çocuğu riske atmak neden ?
Sadece emzirmek , ilk dogunca kucağında büyütmek için çocuk mu doğurulur.Emzirmeyince annelik olmuyor mu. Eskiden süt annelik yaygınmış , o zamanki annelerin böyle düşündüğünü hiç sanmıyorum . Bence günümüzde şu an emzirmek modası var . Herkes faydasindan , kutsallığından falan bahsediyor . Anneler de çok etkileniyor bu yüzden , emziremeyen depresyona giriyor . Tamam çok güzel birşey ama hayati anlam yüklemek saçma . Hayata fazla romantik bakıyorsunuz bence birazcık mantıklı davranmalısınız .

annesiz ya da sağlıksız bir anneyle büyüyecek çocuklardansa biyolojik kardeşsiz ama iyi arkadaş seçimi yapabilecek çocuklar yetiştirilebilse keşke... kardeşiyle düşmandan beter olan bunca insan varken ve siz şu durumdayken kardeş ısrarı son derece gereksiz. ayrıca her bebek emmez. yeni bebeğiniz memeyi reddedenlerden de olabilir.

20 aylık bebeginiz. Bence 2.çocuk için erken gibi.benimkilerin arası 8 yas.kardeşsiz kalmadı ama erkenden de olmadı. Biraz kendinizi sağlığınızı toparlayın. Bu süreçten çok yeni cikmissiniz.bukadar acele etmeyin bence.tamam kardeşi belki olabilir de niye bukadar üst üste olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…