• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pul pul dökülen cilfe çözüm önerisi olan var mı ?

belin87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
1.372
22
46
İstanbul
benim cildim maalesef karma ve çok hassas . kılcal damarlarım belirgin sürekli fondoten yada pudra kullanırım . nemlendirici ve yüz temizlemeyi her gün yapıyorum daha önce kil maskesi yaptım ama çok kuruttu . sizin bir öneriniz var mı ?maske yada farklı birşey denemek istiyorum . ürün yada doğal birşey önerebilirmisiniz ?

benim cildim maalesef karma ve çok hassas . kılcal damarlarım belirgin sürekli fondoten yada pudra kullanırım . nemlendirici ve yüz temizlemeyi her gün yapıyorum daha önce kil maskesi yaptım ama çok kuruttu . sizin bir öneriniz var mı ?maske yada farklı birşey denemek istiyorum . ürün yada doğal birşey önerebilirmisiniz ?

o pul pul dökülenler ölü tabakadır.cildine piling yap ve nemlendirici sür.bu pullanmalar mevsimsel olabiliyor.aslında kimyasal nemlendiriciler yerine doğal bitkisel yağlar sür.ben eczaneden aldığım buğday yağını sürüyorum.içinde e vitamini var

o pul pul dökülenler ölü tabakadır.cildine piling yap ve nemlendirici sür.bu pullanmalar mevsimsel olabiliyor.aslında kimyasal nemlendiriciler yerine doğal bitkisel yağlar sür.ben eczaneden aldığım buğday yağını sürüyorum.içinde e vitamini var

işte bende ne tür bir peeling yapıcağımı bilmiyorum . normal peelingler cildimi kızartıyor çok kötü tahriş ediyor .kil maskesi yaptım oda öle . yani hassas cilt için bir peeling bulamadım .buğday yağı iyi geliyor mu ?

işte bende ne tür bir peeling yapıcağımı bilmiyorum . normal peelingler cildimi kızartıyor çok kötü tahriş ediyor .kil maskesi yaptım oda öle . yani hassas cilt için bir peeling bulamadım .buğday yağı iyi geliyor mu ?

ben kısa bir süredir buğday yağı,ısırgan otu yağı,jojoba,defne yağını fısfıslı küçük bir şişeye boşalttım sabah akşam yüzüme masaj ile yediriyorum.benim cildimde hassastır.bahar aylarında kızarır kabarır..kimyasallar cildime çok zarar veriyor şişiriyordu..doğal yağlara başladım gayet rahatım.buğday yağı güneşin zararlı etkilerine karşıda koruyor.

ben kısa bir süredir buğday yağı,ısırgan otu yağı,jojoba,defne yağını fısfıslı küçük bir şişeye boşalttım sabah akşam yüzüme masaj ile yediriyorum.benim cildimde hassastır.bahar aylarında kızarır kabarır..kimyasallar cildime çok zarar veriyor şişiriyordu..doğal yağlara başladım gayet rahatım.buğday yağı güneşin zararlı etkilerine karşıda koruyor.

hmm aslında doğal şeyler daha iyi tabi .bende bitkisel bir krem aldım nemlendirmek için ama maskede gerekli ölü deriyi atması için peeling arıyorum şimdi

kese yapmalısınız.. kese yaparak yüzünüzdeki ölü tabakayı giderin.. banyodan çıktıktan sonrada nemlendirici kreminizi sürün yumusacık ,parlak bir cildiniz olacaktır.. keseyi vucudunuz içinde kullanmalısınız..

dove sabun ve nemlendirici.Anneminde aynı dediğiniz gibi.Her sabah ve gece yatarken dove sabunla yıkar cildini daha sonra da nemlendirici sürer.Cildi pürüzsüzleşiyor bu sayede.

benimde cildim karma ve hassas.bi de alerjik.doğal ürünler evet güzel ama alerjik ciltler için çok daha fazla soruna yol açabiliyor.bende oldu mesela.doktora gidip ilaç kullandım alerji olmuşum. benim gibi bi cildin varsa doğal şeyleri kullanma pek derim.eczaneden biodermanın peeling , jel ve kremini aldım çok memnunum tavsiye ederim.:31:

Senin cildin kuru ve kili yağlı ciltler kullanır. Günlük temizliğinden sonra nemlendirici sür hepsi bu :) Hergün süreceksin çaresi yok canım. Tabi kremlerini de kuru ciltler için olanı seçeceksin.:kkk:

Back
X