puereare mirifica....

beyazgul4431

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
51
24
88
38
Kızlar...aranızda thailand bitkisi puerare mirifica kullananlar varmı.. göğüs büyütmede çok etkiliymiş bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

canım bende birkaç aya kadar duymamıştım..ama çok ii bir bitkiymiş kadınlar için..kapsülü varmış..ben aldım kullanıorum şimdi..inşallah etkisini görürüm yerimsenibenyerimseniben

asla denenmemesı gerekn bır urun. aslında gogus buyutucu hıcbır urunu kullanmamak lazım. bu bıtkı evet gogus buyutur ama arkadaslar gogus buyumesı hormonal bır durumdur ve emınım kımse hormon dengesını bozmak ıstemes.

ben hiç yan etkisini görmedim ama..hatta her ay bana felaket gibi gelen adet sancılarımdan da kurtuldum..

bu da hayıt gibi doğal östrojen içeriyor
ama farkı var bu bitki vücuda östrojen yüklüyor
hayıt olanı dengeliyor
eğer vücutta östrojen eksikliği yoksa
fazla yüklemeye sebep olabilir
o da tehlikeli sonuçlar doğurabiliyormuş
östrojen eksikliği de sadece menopoz sonrası
oluşan bir olaymış
yani düzensizde olsa her ay adet görenlerde östrojen eksikliği
yaşanmazmış

bende göğüsleri büyütmek için çok araştırma yaptım.bütün kremlerde ,yağ karışımlarında en çok kullanılan etkili maddeleri tek tek not aldım.bu bitkiyi bu araştırmalarım esnasında öğrendim.gerçekten kısa zamanda iyi sonuçlar veriyormuş.hatta aktar bana getirtebileceğini söyledi.ama böyle kısa zamnda sonuç alınan bi bitki olduğu için almaya korktum:1no2:.:a015:tamda o dönemde zaten bi tanıdığım bir bitki yüzünden neredeyse bitkisel hayata geçecekti:1no2:

canım ben aLmak ıstıyorum da aktar nasıL getırıyoo onuu ne sekıLde sen ne dedın ben aLmak ıstıyorumda..

ben dün bir eczanede uzman vardı onunla konuştum
bu bitkinin bulunduğu bir ürün var stherb adında
çok etkiliymiş ama çok pahalı
ben de bu bitkiyi araştırdığımı kapsüllerinin
olduğunu onu kullanmak istediğimi söyledim
ama kadın kesinlikle öyle bir şey bulamazsın dedi
bu bitki extresini sadece bu firma getirtebiliyor
dışarıya çıkışı yasak bir bitki dedi
o yüzden o kapsüller kesinlikle sahtedir dedi
bununla ilgili araştırma yapabilecek ve sorabilecek bir tanıdığı olan var mı kızlar

canım ben aLmak ıstıyorum da aktar nasıL getırıyoo onuu ne sekıLde sen ne dedın ben aLmak ıstıyorumda..

canım ben bunu aktara soralı neredeyse iki sene oluyor ..ama aldığım notlara baktımda şimdi ben KWAO KRUA (pueraria mirifica cinsinden bir bitki) şeklinde not aldığımdan her halde bu şekilde sormuştum aktara..ama aktarın niçin kullanacaksınız sorusuna çok utandığımı hatırlıyorum..:kedi:
oda hemen yanımda google a yazıp bakmıştı.yabancı bi site çıkmıştı ve bir sürü iri göğüslü kadın resmi..yerin dibine geçmiştim.
hımm tamam ben getiririm isterseniz size dedi.ama benimde bilmediğim biürün zararlı olabilir tavsiye etmem mesuliyette kabul etmem dedi.fiyat ne olur dedim. fiyatada getirince söylerim kesin alacaksınız demi deyince vazgeçmiştim..bilmiyorumkismile
aslında ben kemik erimesine iyi geldiği içinde istedim bu ürünü ama kızlar gerçekten tehlikeli olabilir.tanıdığım bir fincan bitkiyle tenınmaz hale geldi ölümlerden döndü.onu gördükten sonra kullanmam çok zor..bilmediğim bitkileri kullanmaya çok korktum açıkçası..eyvahedigeldismile

buda gg dan sizin için bulduğum satıştaki ürün bilgileri..sadece 33 tl..

PUERARİA MİRİFİCA

Bütün göğüs büyütücülerinin içinde bulunan ana maddedir .

% 100 Doğal , Ekstresi olarak kutulanmıştır . Tayland'ın kuzeyinde yüksek dağlık bölgede yetişmektedir .

Yeraltında büyüyen köklerde gelişen yumrular fito-estrojenleri depolarlar. Bunlar isoflavonlar (daidzin, daidzein, genistein, genistin ve puerarin) ve miroestrol ve bunun türevleri olan betasitosterol , stigmasterol , coumestrol , puerarin , mirificoumeston , kwakhurin ve mirificin maddeleridir.

Saf ve yan etkisi olmayan göğsü büyüten, hacimlendiren ve sıkılaştıran, anında etki etmeye başlayan çok seçkin bir üründür.

Büst hattınızı geliştirir ve gözle görülür sonuçlar alırsınız . Daha büyük, dolgun ve sıkı göğüslere kavuşursunuz.
Nanozomlar göğüs derisinin derinliklerine kadar ilerleyerek hücre alt yapısını geliştirir. Göğüs kanallarını dallandırır ve uzatır, aynı zamanda göğüsteki yağ dokularını ve süt kanallarını genişletir.

Bunlar haricinde kan akışını maksimum seviyeye çıkararak östrojen hormonlarının süratle dağılımını hızlandırır. Buna bağlı olarakta göğüs dokularında gelişim meydana gelir. Buda daha dolgun, büyük ve hacimli göğüs oluşmasını sağlar.

Doğu'nun başlıca bir doğal gıdalarından olan soya ve batı da sağlık yiyecek ürünlerinde gıda takviyesi bulunan Alfalfa düşük miktarlarda fito-estrojen içerirler.
Bilhassa bunlarda miroestrol ve türevleri bulunmaz.
Bunların vücuda faydaları Pueraria Mirifica’dan çok daha azdır.
Araştırmacılar bu kimyasalların kuvvetli bir meme kanseri, prostat hiperplazisi, kolon kanseri, osteoporoz , ve kalp ve damar hastalıklarını önleyicisi oldukları saptanmışdır. Bunu kan kollesterin seviyesini düşürerek ve menopoz sendromuna mani olarak yaparlar.

Etkileri

Göğse hacim katar ve büyütür.
Hücre dokularını geliştirir.
Zamansız yayılmış veya sarkmış göğüsleri toparlar.
Göğsün sıkılaşmasını ve dolgunlaşmasını sağlar.
Fito-östrojenler yağ dokularının toparlamasına yardımcı olur.
Kan dolaşımını düzenler.
Östrojen dağılımını düzenler.

Pueraria Mirifica'nın Aktif Bileşenleri
Isoflavonlar
Daidzein,Genistein,Kwakhurin,Kwakhurin hidrat
Coumestan Glikozid’leri
Coumestrol, Mirificoumestan, Mirificoumestan glikol, Mirificoumestan hidrat
Chromene
Miroestrol,Deoksimiroestrol
Isoflavon Glikozidler
Daidzin,Genistin,Mirificin,Puerarin, Puerarin-6" Monoasetat

ben 1 aydan fazla oldu sanırım ürünü getiren satıcıya mail attım
o da cevaplamıştı aynı isimle konu açmıştım orda yazdım hepsini
bakabilirsiniz kızlar
ilk günler ben de kesin kararlıydım almaya ama
bu vücuda östrojen yüklemesi konusu beni korkuttu vazgeçtim
daha elle tutulur veriler toplarsam istiyorum ben de kullanmayı

beyazgul4431 konu sahibi arkadaşım sen bi fayda göremedinmi bir aydır..???

hiçmi değişiklik yok yani??CADIARZU

sen gg dan almışsın değişiklik yoksa sahtemi acaba diye düşündümde..bilgilendirirsen sevinirissboshayallersmile

SEMİNAY AÇTIĞIN KONUYA GÖZ ATTIM CNM .. SEN BU BİTKİYİ İÇEREN FEMİ... NEYDİ YAA (ÜFF HAFIZA NEYSE ANLADIN SEN ONUyerimseniben)BU KREMİ KULLANDINMI???
GERÇİ BU BİTKİ OESTRO VE ACTİBREAST TEDE VAR..VE KULLANANLAR ÇOK İYİ SONUÇ ALAMAMIŞ:uhm:

yok canım kullanmadım bahsettiğim ürün en etkili diyorlar
ama burda da topiği vardı kullandığın sürece etkili olmuş o da
kullananlar öyle yazmışlar o konuya da bir bak istersen
heralde sürekli kullanmak lazım ona da ne can dayanır ne para
ameliyat daha ucuza gelir valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…