- 27 Şubat 2009
- 1.256
- 186
- 34
Kızlar ben ameliyat olcaktım ki bedenimde oluşan reaksiyonlardan dolayı olamadım ( ve takrardan doğal yöntemleri denemye karar verdim kilo aldım ve göğüslerim 75i doldurmazken 75 dolduruyor artık belki şuan bişeyler yapsam 85 e cıkarabilirim inş.
İnternette gezinirken bu bitkiyi araştırıken hep yabancı siteler çıkıyor karşıma birine girdim ve bu bitkinin hem kapsülünü hem kremini acayip uygun fiyata buldum Türkiyeye de sipariş gönderiyorlar çok heyecanlandım acaba bişey olurmu güvenemedim de Türkiyede satılanlarından daha iyi duruyo sanki kabı falan ama a bilemedim ben adresi veriyim ama konuyu kitlerler hemen bakın lütfen bişeyler yazın
***Bu mesaj site linki verildiği için kısmen silinmiştir***
İnternette gezinirken bu bitkiyi araştırıken hep yabancı siteler çıkıyor karşıma birine girdim ve bu bitkinin hem kapsülünü hem kremini acayip uygun fiyata buldum Türkiyeye de sipariş gönderiyorlar çok heyecanlandım acaba bişey olurmu güvenemedim de Türkiyede satılanlarından daha iyi duruyo sanki kabı falan ama a bilemedim ben adresi veriyim ama konuyu kitlerler hemen bakın lütfen bişeyler yazın
***Bu mesaj site linki verildiği için kısmen silinmiştir***
Son düzenleyen: Moderatör: