Kızlar bu ağdayı deneyen varmı? Bugüne kadar yüzümü kuaförde aldırmadım ama bu ay aldırmak istiyorum bu tüyleri. :97: Normal ağda sivilce yapıyo aşırı derecede iple aldırmayı düşündüm ama arkadaşım gerek yok uzun sürer Hassas ciltler için pudralı ağda var dedi Kullanan varsa yazabilir mi gerçekten sivilce falan çıkarmıyormu?
cilde göre değişiyor canım benm çevremde aldıran çok sivilce sorunu olmadı. bende pudralı ağdayla yaporum bacaklarımı kollarımı felan sadece kullarımda 2 3 tane çıkıyor oda 3 4 gün içinde sönüyor:
Çok teşekkür ederim Tatlım ya deneyen birinin olması iyi oldu : )
Normal sir ağda yapmadan önce cildini pudralayıp daha sonra ağdayı yaparsanda cildinde kızarma veya sivilcelenme olmaz canım..ya da çok az olur. iple sakın aldırma:S
rica ederim:) ipe sakın girişme arkdasım rezil oldu aayy dik dik simsiyah çıkyor ve ufakkende alamıyorsun ağda enazından azaltıyor :) ama epilasyon düşünsen daha iyi oolmazmı o yüz ağdaya nekadar dayanabilir
Aklımda şuan ama şimdilik ağdayla evlenmeden önce falan düşünüyorum uğraşmamak için işe başlamadan yada : )
baya uzun sürüyor nekadar erken baslarsan okadar iyi :) evlenmeden biterdi enazından... tabi maddi açıdan ağda daha uygun geliyorsa ona birşey diyemem malum epilasyonlar biraz bütçeyi zorlayabiliyor
Evet o yüzden işe girmeyi bekliyorum : )
hangi ildesin? arkasımda gidiyorda çok memnun ankarada
ya bende yuzume 6 ay oldu agda yapmaya baslayalı.. düğünümden berıdır alıyorumama sivilce yaptı bana almasamda rahatsız oluyorum yuzum dedıgım sadece faullerın altı biraz cıkıyoo orasıı bıde boynumda bı kac tuh var cok gıcık bısey yaa bu agda işlerı bıde yuzume surulunce okadar tıksınıyorumkıı bagırasım geluıyoooo bi an once alsın ıstyorum nefret edıyorum yuz agdasından neysekı bı sıvılceler ıcın burdan formul buldum eczaneye yaptırdım o tonıgı sabah aksam yuzume uyguluyorum ve cıldımı guzel yaptıı ondan sonra agda yaptrdıgımda olusan sıvılceler hemen gecıyo
ayy ne özeli olcak canımAaa nasıl bi Formül Canım cok özel değilse
ayy ne özeli olcak canımben guzel olayım mıllet cırkın hahhha hemen vereyım bende 2 . hafta da sonuc gostermeye basladıı zaten sıvılce sorunumda vardıı ve ne sabunları ne kremlerı ne ılcaları kullansamda gecmemısdııı... ama bu suu benım ozguvenımı yerıme getırdı valla... eşim bile yuzun ne guzel oldu dıyoo dunyalara bedel...
formul:
Resorchine 8gr
Alkol/ Aseton 125 gr
Eau de rose 100 gr (u.s. Ext)
Sivilce lerin uzerıne gozlere temas etmeden temızleme pamuklarıyla sabah aksam yuzune tonik olarak tamponla uygulıcaksın
ama bunu kullanırken dus harıcınde yuzunu yıkamıcaksın sadece bu tonıkle yuzunu temızlemıs olcaksın... eczaneye gidip bu forumulu ver onlar sana yaparlar.. hepsi ham madde, yalnız onemli bişey varki... gramajlarını kesınlıkle dogru yapsınlarişde şu yok ama onun yerıne buda aynı sayılır dedıgın bişeyıde yaptırma ... ne yazıyosa o olsun yoksa baska eczanede yaptır.
sevgiler...
ağdayı yüzüme değdirdiğim anda baloncuklar gibi kabarıyor
içi su dolu
sivilce oluyor sonradan da
çok hassas tenim
çözümü sarartıcıda buldum ayda1-2 kez sürüyorum 10dk sonra yıkıyorum
tüylerimin rengi belli olmuyor çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?