Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Pudra ve fondöten önerisi rica ediyorum

MissCherryBlossom

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Pro Üye
23 Ağustos 2012
49.418
228.912
Selam kızlar,
Yves Rocher in fondöten ve pudrasını kullanıyorum ve ikisi de bitmek üzere yenilerini alacağım. Cildim sivilceye meyilli ve fondöteni eski sivilce izlerimi kapatmak için kullanıyorum. Gerçekten pürüzsüz gösteren bir şeyler bakıyorum ve fiyat çok önemli değil çünkü sivilce izlerini görünce gerçekten sinirim bozuluyor :KK43:(((

Dior Nude, Estee Lauder, Benefit Perk up Artist ve MAC arasında kaldım, cilt tipimi düşünerek önerileriniz varsa gerçekten çok mutlu olacağım.

merhaba bende fondöten arıyorum aynen senin ki gibi cildim yaglı internetteki araştırmalarıma baktım hem fiyat hem kapatıcılık konusunda flormar mat touch ı öneriyolar bende almayı düşünüyorum. Sende düşünebilirsin. :)

deneyın bırgun yuzunuzde kalsın ıyıce ıcınıze sınsın öyle alın bence.bence dior ve max factor

slm kızlar ben de dior forever 020 kullanıyorum ama biraz parlak gösteriyo cildimi daha mat işi istiyorum. ve kapatıcılığı iyi olsun, maske etkisi yaratmasın, bi de en önemlisi cruelty free olsun. m.a.c düşündüm aslında ama kaç numara bana uygun olur bilemedim forever 020den bi ton daha koyu olabilir ruh gibi beyaz olmak istemiyorum :) şimdiden teşekkürler

Estee lauder double wear full coverage, missha bb cream, M.A.C studio fix fluid, mac studio fix powder plus bunların 4ü de çok iyi kapatan fondötenler(mac studio fix powder plus fondöten+kapatıcı)

X