merhaba bn şimdiye kadr hhiiç fondoten veya pudra kullanmadım mafoldumben bitek dügünde opuyorumnanaktan :teytey: yapıldı agır makyajım normaldede bi göz kalemi bi rimel çıkarım dışarı.... yani şunu sormak istiorum şimdi pudra falan almak istiorum ama önce fondotenmi yoksa pudramı kullanılır; kullanılırsa hangisi nasıl kullanılr bilmiorum :kedi:bilmiyorumkismile mafoldumben belkide bazılarınız için tam gülünçlük durumdayım bazen kızlar kendi aralarında konuşurlar ama bn asla o konulara katılamam çünkü hiiç ilgilenmedim CADIARZU evlendim eşimde sevmior makyajı ama olmuor özel yerlere gidioruz aile ziyaretlerinde bulunuoruz gerekior makyaj bakaıosun etrafına millet sanki assolist eyvahedigeldismile :kedi: vala kadınlara bakmaktan bn kendimi alamıorum bir cilt bir makyaj bu kadr güzel olur bütn gün yada akşam kadını izliorum :kedi:
bn esmer biriyim burda okudugum kadarıyla kimse yüzü parlasın istemiyor ama bnde aksine ışıl ışıl olmak istiorum bi arkadaşımın yanaları ışıldı yüzü pürüzsüzdü sizce ben ne marka ürün kullanmalıyım esmer bir bayanım ve yüzüme bişey dürülürse o pütür pütür oluo cildim yaglı gbi burun üstüm yaglı elmacık kemiklerim kuru birde bnm yüzüm de renk farklılıgı var yanaklarım açık renk diger taraflar daha koyu ne yapmalıyım ben mafoldumben :Saruboceq:
hangi markayı önerirsiniz dogal dursun pürüzsüz göstersin hafif parlaklık versin istiorum lütfen yardım edin :Saruboceq: :Saruboceq:
bnde güzel cilde sahip olmak bakımlı olmak istiorum çok mu istioruuumm mafoldumben senağlama :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:
bn esmer biriyim burda okudugum kadarıyla kimse yüzü parlasın istemiyor ama bnde aksine ışıl ışıl olmak istiorum bi arkadaşımın yanaları ışıldı yüzü pürüzsüzdü sizce ben ne marka ürün kullanmalıyım esmer bir bayanım ve yüzüme bişey dürülürse o pütür pütür oluo cildim yaglı gbi burun üstüm yaglı elmacık kemiklerim kuru birde bnm yüzüm de renk farklılıgı var yanaklarım açık renk diger taraflar daha koyu ne yapmalıyım ben mafoldumben :Saruboceq:
hangi markayı önerirsiniz dogal dursun pürüzsüz göstersin hafif parlaklık versin istiorum lütfen yardım edin :Saruboceq: :Saruboceq:
bnde güzel cilde sahip olmak bakımlı olmak istiorum çok mu istioruuumm mafoldumben senağlama :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:
Son düzenleyen: Moderatör: