Pudra sürerken yüzüm soyuluyor

tektanem

AyşegüL
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
305
4
ya kızlar yardımcı olun lütfen.denemediğim tonik nemlendirici kalmadı.fondeten kullanmayı sevmediğimden sadece pudra kullanıyorum.cildimi temizliyorum nemlendiriyorum ama pudra sürerken illki pütür pütür soyuluyor alnım ve özellikle burnum.napmam lazım.lütfen yardımmmm:uhm:

pudra sürmemelisin :) aynı sorun bende de var.
Swiss Formula INVIGORATING Apricot Scrub | Cosmotek Kozmetik Market /// Online 7/24 Kozmetik Alışveriş Sitesi
bu ürün ile alnına ve burnuna peeling yapabilirsin. (Ben öyle yapyorum).
Buna rağmen pudra değil fondöten bile sürsem, günün ilerleyen saatlerinde burnumun kenarları pul pul olurdu.
Pudrayı tamamen bıraktım, ve clinique superbalanced fondöten sürüyorum burnuma ve alnıma, sorun neredeyse geçti.
Pudra için cildin biraz fazla kuru sanırım.
Fondötende ise nemlendirici fondötenler de işe yaramıyor bu sorunda. Benim öğrendiğim (uzun araştırmalar sonucu) silikon bazlı fondötenler kullanmalı.
Bu ürünü bir dene bir kozmetikçide, memnun kalacağını sanıyorum.
Zaten son 5 yıldır pudra giderek popülerliğini kaybetti. Artık cildin hafif parlak görünmesi daha doğal ve daha genç duruyor.

canım geceden yüzüne bol nemlendirici sür. ben öyle yaptım aynı sorun bendede vardı. ama pudrayı uygulamadan hemen önce nemlendirici kullanma geceleri kullan çünkü diğer şekilde yapış yapış oluyo pudra bi dene istersen bende işe yaradı

canım geceden yüzüne bol nemlendirici sür. ben öyle yaptım aynı sorun bendede vardı. ama pudrayı uygulamadan hemen önce nemlendirici kullanma geceleri kullan çünkü diğer şekilde yapış yapış oluyo pudra bi dene istersen bende işe yaradı

canım geceleride sürüyorum.sabahlarıda.sürmediğim zamanlarda daha çok soyuluyor.anlamadım gitti yaaa

X