pudra stiletto

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.309
448
kızlarr merhaba :) ilk defa burda konu açıyorum pek nasıl olur tecrübeli değilim ama hadi bakalım :) geçen ay internetten bi ayakkabı aldım aslında 37 giyiyorum kalmadı diye 36 almıştım tabiki ayağıma olmadı :) sabah gözüme çarptı ayakkabı öylesine duruyo buraya yazmak aklıma geldi.Ayakkabım pudra rugan stiletto.50 liraya aldım o fiyatlarda satmayı düşünüyorum.Şimdilik internet görselini koyucam akşam evde buraya çeker eklerim:16::16::16: $4b5fcc32-6e52-46a5-aa98-70eec3043e8a.jpg.jpg $4b5fcc32-6e52-46a5-aa98-70eec3043e8a.jpg.jpg $4b5fcc32-6e52-46a5-aa98-70eec3043e8a.jpg.jpg

(ayakkabı buna benziyor akşam evde fotosunu çekip koyucam:1::1::1:)

Son düzenleme:
benim ayaklarım 36 numara =) gerçi ayakkabıda güzelmiş ama bilemedim...nerde oturuyosun:44::44:

istanbul gopta yaşıyorum :) biraz bekle takip et gerçek fotosunu koyayım o zman konuşuruzz :)

Bir kaç ürün daha ekle bence canım, yoksa tek ürün için konu açmak yasak :38:

aaaaa gerçekten miii vallahi bilmiyordum :)akşam revize ederim evde olur mu başka bir şeyim de yok gerçi ama bi kolaçan ederim evi olmadı rica ederim silerler ilanı :) bilgilebdirdiğin için çok teşekkür ederim:16:

$image(2).jpeg $image(1).jpeg $image(3).jpeg kızlarrrr ayakkabım buuuu :) fotosunu çekerken çokta beğendim aslında amaa hahahahahaa :)))

Son düzenleme:
bir de evde bunu buldum kullanmıyorum belki içinizde almak isteyen olur. $fotoðraf(1).JPG :52::52::52:

kızlarr merhaba :) ilk defa burda konu açıyorum pek nasıl olur tecrübeli değilim ama hadi bakalım :) geçen ay internetten bi ayakkabı aldım aslında 37 giyiyorum kalmadı diye 36 almıştım tabiki ayağıma olmadı :) sabah gözüme çarptı ayakkabı öylesine duruyo buraya yazmak aklıma geldi.Ayakkabım pudra rugan stiletto.50 liraya aldım o fiyatlarda satmayı düşünüyorum.Şimdilik internet görselini koyucam akşam evde buraya çeker eklerim:16::16::16:Eki Görüntüle 1073924 Eki Görüntüle 1073924 Eki Görüntüle 1073924

(ayakkabı buna benziyor akşam evde fotosunu çekip koyucam:1::1::1:)

Komsuymusuz ama 37 giyiyorum ya olsaydi gelir alirdimdaaa tuhhh :)

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Komsuymusuz ama 37 giyiyorum ya olsaydi gelir alirdimdaaa tuhhh :)

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

o kadar zorladm olsun diye ı ıh imkansızzz olmuo 37 :)))

Konu nerden aciyorz arkadaslar kac gundur beceremedim yardm edin lutfen :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konu nerden aciyorz arkadaslar kac gundur beceremedim yardm edin lutfen :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUO
üste sol köşede yeni konu aç yazıyor görmedin mi onu :)

kızlaaaarrrr isteyennn yok muu ya huuuu :) :27::27::27::27:

ayakkabıyı 30 yaptımmm haydiiii bayanlarrr istanbul içi elden teslimmm :)

Back