Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Pudra rengi yeni Koltuk

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

a_sade

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
134
0
0
İstanbul
2011 pudra rengi chester koltuk............ yorumlarınızı bekliyorum......... flashtan dolayı tam renk belli olmuyor:50:

$DSCN1824-2.webp $DSCN1823-2.webp

Bence gayet güzel ve modern bu tarz koltukları ben çok beğeniyorum açıkçası.mobilyalarınla bir uyum içerisinde olacağına eminim rengide tarzıda çok hoş .güle güle kullan.:71:

Son düzenleme:
cok begendim, bu tonlar bence cok samimi ve romantik bir hava veriyorlar... :69:

çok şıkk... bu takıma uygun marshall güz gülü rengini de duvarlarına boyadınmı süper olur...

aman modern bu koltuk modern değil bu koltuk,güzel mi değil mi diye bakın güzel gayette modern yurt dışındaki evleri özenirken bir hal alıyoruz

koltuk kendine başına göze hitap ediyordur belki ama çok çabuk sıkılabilir insan. Ben korkarım renk ve fazla şekilli eşyalardan insanı çok çabuk rahatsız edebilirler çünkü. Temizlik için kolay gelsin diyorum :) Hayırlı olsun

canım koltuklar harika bunun teklileri varmı merak ettim. beyaz mobilyalarla süper bir kombinasyon yapabilirsin. temizliği konusunda hiçbir bilgim yok bazı kumaşlar leke tutmuyor kolay kolay. inşallah kolay temizlenendir.

canım koltuklar harika bunun teklileri varmı merak ettim. beyaz mobilyalarla süper bir kombinasyon yapabilirsin. temizliği konusunda hiçbir bilgim yok bazı kumaşlar leke tutmuyor kolay kolay. inşallah kolay temizlenendir.

Teklileri berjerli ve yer musait ise kendi tekliside olabiliyor.... kolay temizlenir kumaştan :):1:

aldınmı canım koltukları merak ettim berjerlerde aynı renktemi yoksa bi ton koyusu falanmı. eğer aldıysan resmini çekip koysan bizde gösek çok hoşuma gidiyor bu koltuklar.

canım bu modelin daha güzeli buna benzer ama daha sık duruyor gercekten bellonada var tavsıye ederım fıyatıda 4500 cıvarıydı sanırım ve teklı koltuklarıda var. aynı tonda ve desenlerde yemek odası takımıda vardı. müthişti. bende ileride ya bundan alacağım yada kose takımı düşünüyorum. ama öncelikli olarak köse takımı alacağım. spor benim tarzım :)))

Back
X