Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Pudra pembe ayakkabı????

brclk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
12
0
86
Arkadaşlar merhaba,
pudra pembe ayakkabı nerede bulabilirim?
yardımcı olabilirseniz sevnirim

nişanlığımı pudra pembe diktiriyorum da. bir daha ki provada ayakkabı ile prova yapılcak. bu gidişle kumaşını alıp ayakkabı yaptıracağım özel galiba:2:

cnm kemal tancaya bakabilirsin açık renk ayakkabılar gördüm orada nine west tede olabilir cnm hayırlısı olsun

Ben de hotiç te görmüştüm ama yazın.

Benim nişan elbisem de pudra pembe gibiydi. İstediğim gibi ayakkabı bulamadım. Pudra pembe ayakkabı bulmak için deli gibi dolaşmıştık

Krem renk ayakkabı aldım daha sonra.

çok teşekkür ederim cevaplarınız için arkadaşlar

Merhaba, ben de pudra rengi az topuklu bi ayakkabı arıyorum. Bulabildiniz mi?:44:

arkadaşlar uzun arayışlar sonucu bugün torino da çok güzel pudra pembe ayakkabı buldum. arayanların bilgilerine sunulur:)

kızlar forever new'da pudra rengi ayakkabı var bugün denedim çok güzeldii

=) avusturyada olsan gecen gördüm birtane cook hos acik pembe pudra renginde ben siyahini aldim...türkiyede nerde ne oldugnu malesef bilmiorum

kızlar ben öyle kabarık allı güllü dallı nişan kıyafetlerini hiç sevmiyorum,, asil ,şık seksi bi o kadar da zarif durmalı üstünde insanın o yüzden bu kıyafeti tercih ettim omuzlarda dağınık topuz ya da yandan ayrılmış iri dalgalı açık saç düşünüyorum,kırmızı ruj bir de ,renk konusunda kararsızım aslında siyah çok güzel duruyo ama belki renkli olsun diyekırmızı yada saks mavisini diktirebilirim. siz ne dersiniz akıl verin bana:)

modelde siyah şahane durmuş ama nişanlık olarak saks mavisi çok güzel olur modelin albenisini bozmuyorsa saks mavisi çok güzel olur bence

nişanlığımı pudra pembe diktiriyorum da. bir daha ki provada ayakkabı ile prova yapılcak. bu gidişle kumaşını alıp ayakkabı yaptıracağım özel galiba:2:

bütün mağazalarda çıktı artık bu sene pudra pembesi çok moda benim nişanlığımda bu renk ben buldummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…