- 26 Şubat 2015
- 60
- 22
-
- Konu Sahibi isabellala
bb kremler nedense fondoten gibi geliyor bana yüzünü kapatıyor nefes aldırmıyor filan
pudra daha rahat daha havadar
bence hiç alma bi on yıl sonra kullananlar pişman olacak gibime geliyoraynen canım ya bende oyüzden hep pudra kullanırım ama cildim aşırı kuru kış aylarındave buruşuyor sanki daha yaşım 22 yani ama kışın yaşlı gibi duruyorum malesef bb krem diyince nemlendirici sandım ama fondoten tarzı bişeymiş fondoten de değilmiş nemlendiriciliyse belki faydalı olur mu acep diye düşünüyorum
pudrakurutuyor ben bb hatta son zaman cc kreme geçtim tavsiye ederim. ama bbden daha memnn kaldım özellikle flormarıkini çok beğeniyorum
bence hiç alma bi on yıl sonra kullananlar pişman olacak gibime geliyor
yerinde olsam su bazlı nemlendirici veya doğal yağlardan cildime en uygun olanı bulur onu kullanırım(kayısı zeytinyağı vs gibi)
evet pudra kurutur...pudra kurutuyormu gerçekten:s benim cildim zaten kuru ya bunu yeni duydum şimdi cc kremi de ilk defa duydum canım ya bu bb le cc arasında fark nedir peki ?
evet pudra kurutur bb ile cc arasındaki fark ccoe nemlendirme özelliği var diyorlar ama ben yinede bbyi oaha çok sevdim. rısk dengesini falan güzel ayarlıyor bb kremlerpudra kurutuyormu gerçekten:s benim cildim zaten kuru ya bunu yeni duydum şimdi cc kremi de ilk defa duydum canım ya bu bb le cc arasında fark nedir peki ?
rısk dengesi nedir?evet pudra kurutur bb ile cc arasındaki fark ccoe nemlendirme özelliği var diyorlar ama ben yinede bbyi oaha çok sevdim. rısk dengesini falan güzel ayarlıyor bb kremler
evet pudra kurutur bb ile cc arasındaki fark ccoe nemlendirme özelliği var diyorlar ama ben yinede bbyi oaha çok sevdim. rısk dengesini falan güzel ayarlıyor bb kremler
AYNEN ÖYLEkrem de gözenekleri tamamen tıkamıyor mu acaba hani fondoten gibi değil mi oda sonuçta ? pudra ucucu olduğundan iki üc saat içinde pek bişey kalmıyor nefes alıyor diye düşünüyorum ama bu kremler için bir de ana özellik nemlendirici olması tek diğerlerinden farkı biraz da fondoten karısımı gibi renk vermesi o yüzden gece sürüp yatamayız ama gündüz için ideal olabilr gibi bi düsüncem de varkafamda deli sorular ya cc mi nemlendiriyor bb nemlendirmiyor mu canım ya ?
:) sağol canım çok açıklayıcı olduAYNEN ÖYLE
RENK dengesi yazmak istedim pardon :)rısk dengesi nedir?