pudra kokusuna benzer ama biraz daha parfüm pudra karşımı bir koku arıorum bilen kullanan var mı yada tavsiyesi olna çok teşekkürler :) :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
pudra kokusuna benzer ama biraz daha parfüm pudra karşımı bir koku arıorum bilen kullanan var mı yada tavsiyesi olna çok teşekkürler :) :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
ay evettt o kokuyu biliyorum ve bende öyle bi koku arıyorum..
pudra gibi kokuyo makyaj kokusu gibi değilmi.
yanında geçince mis kokuyo evet bilen varsa bende bekliyorummm
Pastel'in classic i sizin dediginiz gibi kokuyor yani şöyle söyleyeyim bana ruj kokularını anımsatıyor ama bebek pudrası gibi koksun böyle bebekler gibi mis kokayım istiyorsanız o zaman Lacoste-Touch of Pink'i öneririm..
canım adidasın bir parfümünü koklamıştım ben markette ve resmen pudra kokuyordu...
adı sanırım floral dream di...şişesi beyazdı...yani renkli şişe değildi
benim şu anki deodorantım da pudra kokuyor...niveanin sprey halindeki "dry comfort" olanını kullanıyorum...kendisi de pudralı...kokusu da pudra kokuyor...
ben de adidas parfümü almaya niyetliyim deodorantımla da ters düşmez. ama acaba yazın pudra kokan parfüm kullanılır mı ağır mı kaçar ondan şüpheliyim...? birisi bu sorumu yanıtlayabilir mi bu arada...
hemen hemen hepimiz Catherine Arley markasının pudrasını bilir.Böyle koklayınca diğerlerine nazaran daha bi hoş kokar,ben öyle arıyorum ama çıldıracağım,bulamıyorum! Lütfen aynı öyle bir koku varsa söyleyin.
narciso rodriguez essence parfümü aynı sizin istediğiniz gibi pudra gibi kokuyor, bakın isterseniz, ben kokusuna bayıldım ama fiyatı biraz pahalı. 100 ml 190 ytl. bende ilk fırsatta almak istiyorum.
narciso rodriguez essence parfümü aynı sizin istediğiniz gibi pudra gibi kokuyor, bakın isterseniz, ben kokusuna bayıldım ama fiyatı biraz pahalı. 100 ml 190 ytl. bende ilk fırsatta almak istiyorum.