- Konu Sahibi CennetKokulum
-
kızlar bende bırcogunuz gıbı degıstırmeyecegım bır parfum aryıroum henuz bulamadım parfum konusunda uzman bırıne soru sordum cevaplamıs yogun pudra kokan sampuan kokan parfum tavsıyenız nedır dıye ıste cevaplar aranızda bu kokuları tanıyan kullanan varsa yorumları beklıyorum
Merhabalar,
Pudra kokusu ile bilinen parfümlerden en meşhurlarını size yazmam mümkün .Ayrıca size o hoşunuza giden pudra kokusunun çiçeksi notalar sebebi ile geldiğini söyleyebilirim.
Guerlain - Shalimar - bilinen en ünlü "klasik pudra" kokulu parüfmlerden biridir.
Chanel No:22
Vera Wang - Vera Wang
Bulgari - Omnia Crystalline
Bahsi geçen parfümlerin hepsi kalıcıdır anca pudralı parfümler umduğunuz üzere buram buram kokmazlar Vera Wang hariç.
İyi Akşamlar dilerim
kızlar bende bırcogunuz gıbı degıstırmeyecegım bır parfum aryıroum henuz bulamadım parfum konusunda uzman bırıne soru sordum cevaplamıs yogun pudra kokan sampuan kokan parfum tavsıyenız nedır dıye ıste cevaplar aranızda bu kokuları tanıyan kullanan varsa yorumları beklıyorum
Merhabalar,
Pudra kokusu ile bilinen parfümlerden en meşhurlarını size yazmam mümkün .Ayrıca size o hoşunuza giden pudra kokusunun çiçeksi notalar sebebi ile geldiğini söyleyebilirim.
Guerlain - Shalimar - bilinen en ünlü "klasik pudra" kokulu parüfmlerden biridir.
Chanel No:22
Vera Wang - Vera Wang
Bulgari - Omnia Crystalline
Bahsi geçen parfümlerin hepsi kalıcıdır anca pudralı parfümler umduğunuz üzere buram buram kokmazlar Vera Wang hariç.
İyi Akşamlar dilerim
canım benım bunları orgınalınden yazdım bunlardan hıc bırı dp de yok sadece omnıa crıystallıne var oda baska bır dolum formasında var baska bır konuda adresı yazmıstım ama ceza yedım tekrar yemek ıstemem ıstersen ozel adresını ver adresı dıger konumdan kopyalayım sana omnıa aceip pudura kokuyor cok musk yumusak soft bır koku bende alcam bugun
önerilerin için çok tşkk..chanel hariç diğerlerini bilmiyorum, bakıcam hemen çünkü bende yeni koku arayışı içindeyim..ve aradığım tonlar bu tazlar aslında..umarım bunların dolum parfümleride vardır.[/
hugo boss ıntense ile noa yı dene istersen çok hoş ve hafif kokular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?