• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pudra kokusu yogun parfum arıyanlar ve kullananlar okusun(uzmanından tavsıye)

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
358
Diğer
kızlar bende bırcogunuz gıbı degıstırmeyecegım bır parfum aryıroum henuz bulamadım parfum konusunda uzman bırıne soru sordum cevaplamıs yogun pudra kokan sampuan kokan parfum tavsıyenız nedır dıye ıste cevaplar aranızda bu kokuları tanıyan kullanan varsa yorumları beklıyorum

Merhabalar,
Pudra kokusu ile bilinen parfümlerden en meşhurlarını size yazmam mümkün .Ayrıca size o hoşunuza giden pudra kokusunun çiçeksi notalar sebebi ile geldiğini söyleyebilirim.
Guerlain - Shalimar - bilinen en ünlü "klasik pudra" kokulu parüfmlerden biridir.
Chanel No:22
Vera Wang - Vera Wang
Bulgari - Omnia Crystalline
Bahsi geçen parfümlerin hepsi kalıcıdır anca pudralı parfümler umduğunuz üzere buram buram kokmazlar Vera Wang hariç.
İyi Akşamlar dilerim

kızlar bende bırcogunuz gıbı degıstırmeyecegım bır parfum aryıroum henuz bulamadım parfum konusunda uzman bırıne soru sordum cevaplamıs yogun pudra kokan sampuan kokan parfum tavsıyenız nedır dıye ıste cevaplar aranızda bu kokuları tanıyan kullanan varsa yorumları beklıyorum

Merhabalar,
Pudra kokusu ile bilinen parfümlerden en meşhurlarını size yazmam mümkün .Ayrıca size o hoşunuza giden pudra kokusunun çiçeksi notalar sebebi ile geldiğini söyleyebilirim.
Guerlain - Shalimar - bilinen en ünlü "klasik pudra" kokulu parüfmlerden biridir.
Vera Wang - Vera Wang
Bahsi geçen parfümlerin hepsi kalıcıdır anca pudralı parfümler umduğunuz üzere buram buram kokmazlar Vera Wang hariç.
İyi Akşamlar dilerim

önerilerin için çok tşkk..chanel hariç diğerlerini bilmiyorum, bakıcam hemen çünkü bende yeni koku arayışı içindeyim..ve aradığım tonlar bu tazlar aslında..umarım bunların dolum parfümleride vardır.

escadanın parfumlerıne bayılırım ama ne yazıkkı hepsı bırbırıne benzer ama bu parfumu cok ıddalı henuz denemedım ama denıyenler tatlı pudra kokusu dıyor escada ıncdreble me ovuluyor bakıcam yazarım buraya

evet kalıcıydı dun unutup baka parfum surdum ustune ama 4 saat kalmıstı ama en yogun kokanı denedıklerımden escape dı pudra yoktu ıcerıgınde ama buruk seftalı meyva kokusuydu ama sekerlı meyva degıl sekersız

arkadaşlar gülben ergen kullanıyor pudra kokulu şu an tek hatırladığım bvlgarı çeşitlerinden biri hatta kullandım unuttum yawww yaz geldi başlarım kullanmaya taklitleri hoş kokmuyor ama orjinali inanın muhteşemmm

Merhabalar,
Vera Wang - Vera Wang
İyi Akşamlar dilerim

bu yazdığın parfümler dolum olarak varmı hepsini orjinaldenmi yazdın..ben mesela vera wang ı çok merak ettim dolumu yok..chaneli biliyorum zaten..diğerleri varmı acaba dp de falan

canım benım bunları orgınalınden yazdım bunlardan hıc bırı dp de yok sadece omnıa crıystallıne var oda baska bır dolum formasında var baska bır konuda adresı yazmıstım ama ceza yedım tekrar yemek ıstemem ıstersen ozel adresını ver adresı dıger konumdan kopyalayım sana omnıa aceip pudura kokuyor cok musk yumusak soft bır koku bende alcam bugun

canım benım bunları orgınalınden yazdım bunlardan hıc bırı dp de yok sadece omnıa crıystallıne var oda baska bır dolum formasında var baska bır konuda adresı yazmıstım ama ceza yedım tekrar yemek ıstemem ıstersen ozel adresını ver adresı dıger konumdan kopyalayım sana omnıa aceip pudura kokuyor cok musk yumusak soft bır koku bende alcam bugun

şu ceza yerken yazdığın firmayı diyorsan onu ben aldım adresini falan ogün bakmıştım ama ters bi yerde biraz daha doğrusu ist un karşı yakasında yani bigün ayarlayıp geçmem lazım eğer orda varsa bakıcam..özellikle sen omnia pudra falan deyince bende dp de vardı baktım kötü bişiydi demekki o başka bi koku çinkü kız dediki omnia nın 3 çeşidi var dedi..
birde ben odunsu musk yumuşak kokulara bayılıyorum özellikle buna bakıcam..başka tavsiyelerinde varsa odunsu kokulardan yazarsan sevinirim

bayanlar ben şu sıra yoğun bi şekilde parfüm arayışı içindeyim, istediğim format şu;
fresh, kalıcı, pudra kokulu bir parfüm hatta bi tane buldum da çok özel bir parfüm CHLOE, ama bunu yakın arkadasım kullanıyor oyusden alamam,biliyorsanız bu parfüme yakın tarzda ya da istediğim formata uygun parfümleri bana önerebilirmisiniz?yılbaşı öncesi acilennnn:43:

önerilerin için çok tşkk..chanel hariç diğerlerini bilmiyorum, bakıcam hemen çünkü bende yeni koku arayışı içindeyim..ve aradığım tonlar bu tazlar aslında..umarım bunların dolum parfümleride vardır.[/

hugo boss ıntense ile noa yı dene istersen çok hoş ve hafif kokular

canım guerlaın parfümleri genelde yoğundur sanmıyorum pudralı olsun.Bulgarı krıstal çok guzeldir severim ben asıldır.

pudralı koku hep istemişimdir ama aradığımı hiç bulamadım oyüzden bende bir öneri istiyorum sizden.pudra-çiçek kokusu olabilir yada sadece pudra ama öyle fresh bi kokudan ziyade daha sıcak bir koku olsun istiyorum.

Back