- Konu Sahibi CennetKokulum
kızlar bende bırcogunuz gıbı degıstırmeyecegım bır parfum aryıroum henuz bulamadım parfum konusunda uzman bırıne soru sordum cevaplamıs yogun pudra kokan sampuan kokan parfum tavsıyenız nedır dıye ıste cevaplar aranızda bu kokuları tanıyan kullanan varsa yorumları beklıyorum
Merhabalar,
Pudra kokusu ile bilinen parfümlerden en meşhurlarını size yazmam mümkün .Ayrıca size o hoşunuza giden pudra kokusunun çiçeksi notalar sebebi ile geldiğini söyleyebilirim.
Guerlain - Shalimar - bilinen en ünlü "klasik pudra" kokulu parüfmlerden biridir.
Chanel No:22
Vera Wang - Vera Wang
Bulgari - Omnia Crystalline
Bahsi geçen parfümlerin hepsi kalıcıdır anca pudralı parfümler umduğunuz üzere buram buram kokmazlar Vera Wang hariç.
İyi Akşamlar dilerim
Merhabalar,
Pudra kokusu ile bilinen parfümlerden en meşhurlarını size yazmam mümkün .Ayrıca size o hoşunuza giden pudra kokusunun çiçeksi notalar sebebi ile geldiğini söyleyebilirim.
Guerlain - Shalimar - bilinen en ünlü "klasik pudra" kokulu parüfmlerden biridir.
Chanel No:22
Vera Wang - Vera Wang
Bulgari - Omnia Crystalline
Bahsi geçen parfümlerin hepsi kalıcıdır anca pudralı parfümler umduğunuz üzere buram buram kokmazlar Vera Wang hariç.
İyi Akşamlar dilerim